Благоевградчани се жалиха на Комисията за регулиране на съобщенията срещу мобилните оператори: Йорданка Коцелова: „Глобул” праща SMS-и, с отварянето им ти натрисат дневен достъп до интернет, макар че не си го искал

Filed under: Благоевград |

Оплаках се срещу „Глобул”, защото ме карат да плащам дневен достъп до интернет, без да съм искала, обясни пред „Вяра” Йорданка Коцелова от Благоевград. Тя бе сред гражданите, които подадоха жалба в Комисията за регулиране на съобщенията по време на приемна вчера в Благоевград. Петима жители на общината внесоха жалби срещу мобилни оператори в областния център на Пиринско. Ето какво обясни Коцелова: ”Пращаха ми съобщения, в които ме информират, че мога да имам дневен достъп до интернет за определена цена и над определените вече мегабайти на друга. Аз получавам съобщението, отварям го, прочитам и оставям телефона. Накрая на месеца ми идва сметка, в която пише, че ползвам други услуги. Аз имам месечен договор към три номера за безплатни минути и не го ползвам за нищо друго. 

Повече подробности в печатното издание

Снимки:

1. Йорданка Коцелова (вляво) бе една от благоевградчаните, които се възползваха от приемната на Комисията за регулиране на съобщенията.

2. Константин Тилев

Spread the love