Актрисата Одрина Патридж: Засищам глада си с една ябълка, преди бях пристрастена към храните боклуци

Filed under: Глас Свише |

150-14-81audrina-patridge-zoomАктрисата Одрина Патридж винаги е имала красива и стройна фигура, украсена с бронзов тен и широка усмивка. Младата чаровница е израснала в Калифорния – мека на плажовете, слънчевия загар и секси телата. Патридж не крие, че полага усилия, за да изглежда перфектно, като най-много се старае да тренира редовно. Освен това допуска прегрешения с храната много рядко. Дори когато е на почивка, контролира качеството и количеството но всичко, което хапва. Причината? Одрина, както повечето дами, е склонна към напълняване.

 

Нейната диета

 

„Моят любим и най-ефективен трик, свързан с храненето, е винаги да имам ябълка със себе си. С времето разбрах, че освен че може да те засити за известно време, ябълката действа ободрително като чаша кафе“, казва 28-годишната звезда от риалити сериала The Hills. Одрина се описва като „бивша пристрастена към храните боклуци (junk food). Днес обаче е по-скоро пристрастена към контролирането на порциите, които хапва, независимо дали те инцидентно включват нездравословно ястие: „Когато съм навън, се случва да си поръчам каквото ми се яде, но не изяждам цялата порция”. Актрисата признава още, че много често прави прочистващи дни, в които пие само прясно изцедени сокове. Съставките на един сок закуска, към който има слабост, са: свеж микс от ананас, манго, ягоди, праскови, кокосова вода, рибено масло, кисело мляко.

 

Тренировъчният й план

 

Одрина Патридж е от онези момичета, които намират време, мотивация и желание да посещават фитнес залата по 5 пъти на седмица. При това го прави само и единствено сутрин. Личният й треньор Джарет Дел Бене е изготвил специфична тренировъчна програма, в която се горят максимум калории. Така например 2-3 дни от седмицата преминават в тренировки по бокс и скачане на въже.

 

 

Spread the love