Червеният лидер на Перник Ненко Темелков: Протестът на жълтите павета не е България, римейкът на старите муцуни Едвин Сугарев и Евгени Михайлов е омръзнал на всички

Filed under: Перник |

 Местните социалисти категорично подкрепят кабинета „Орешарски” и се надяват на разум и спокойствие

 151-06-01 Nenko Temelkov BSP Pernik copyПротестът на жълтите павета не е България, обяви на пресконференция областният лидер на БСП в Перник Ненко Темелков, който изрази позицията на изпълнителното бюро на Областния съвет на БСП. Очевидно е, че  БСП напипва правилния тон на политически действия след грешката, която беше направена с Делян Пеевски, посочи той и допълни, че „протестът на интелигентните, умните, красивите, незаменимите, успелите все повече добива радикални измерения, неприемливи за обществото”. 151-06-edvin_sugarev copyНе може 50 човека, закарани с луксозни автобуси на магистрала „Тракия” да преграждат пътя и едва ли не, това да се счита за солидно политическо действие, израз на морал и демокрация, посочи Темелков. Спроед него действия от типа на това, да бъде пресрещнат на Бояна тръгналия на работа министър-председател, също не са израз на политическа култура, интелигентност, мъдрост и загриженост за държавата. 151-06-evgeni_mihailov copyУчастието на активисти на ГЕРБ, в това число и на пернишката структура на ГЕРБ доказва, че този протест, грубо казано, се яхва от ПП ГЕРБ, която от първия ден не признава резултатите от изборите и не желае да участва в работата на Парламента, заяви Ненко Темелков, който припомни, че има и римейк на стари муцуни, достатъчно омръзнали на българския народ, като Едвин Сугарев, Евгени Михайлов и др.

151-06-oresharski-samo-biznesyt-moje-da-syzdava-rabotni-mesta-137219_0 copyИзпълнителното бюро на Областния съвет на БСП и двамата народни представители Евдокия Асенова и Станислав Владимиров категорично подкрепят правителството на Пламен Орешарски. Конкретната подкрепа е в приетите вече закони и внесените законоприекти и мерки на правителството, каза Темелков. Той посочи, че има конкретни действия, които са интерес на мнозинството обикновени хора.

Повече подробности в печатното изднаие

Снимки:

Снимки:

1. Ненко Темелков

2. Едвин Сугарев

3. Е. Михайлов

4. Пламен Орешарски

 

Spread the love