Иван Каракашки представи втория си заместник Любомир Васев: Никога не е заемал държавен пост, пое дейността на „Руен холдинг”, когато дейността беше губеща

Filed under: Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

С шеговитото обещание, че до края на седмицата няма да бъдат представени други заместник областни управители, губернаторът на Кюстендил Иван Каракашки официално запозна състава на администрацията с 43-годишния Любомир Васев. Както “Вяра” писа, той става и вторият заместник областен управител на Кюстендил. „Никога не е работил държавна работа. Не е членувал в политическа партия. Цялата му трудова кариера е преминала в частния сектор. Той е инженер-геолог. Бил е директор на транспортно предприятие „Руен“, а после директор на транспорта в „Руен холдинг”. До днес (б.р. – вчера) е член на Управителния и Наздорния съвет на „Руен холдинг”.

Digimax A50 / KENOX Q2

Има умения за работа в трудни условия, когато транспортът беше губещ. Един човек с опит е сред нас и ще допринесе за доброто развитие на областната администрация”, коментира областният управител Иван Каракашки при представянето. Ресорът на Васев ще бъде Обща дирекция „Административно-правно обслужване на гражданите, финансово управление и управление на собствеността”. По традиция новият заместник областен управител получи и химикал. “Благодаря на г-н Каракашки за представянето, това си е жива реклама. Това за мен е ново поприще, надявам се, че ще се справя. Обичам предизвикателствата, сигурен съм, че ще бъда полезен на областната администрация и областния управител“, заяви Любомир Васев.

Първият заместник областен управител Мария Чочова бе представена в понеделник. Нейният ресор е регионално развитие и административен капацитет.

Снимки:

1. Отляво надясно – заместник областният управител Мария Чочова, губернаторът Иван Каракашки и новият зам. областен Любомир Васев

2. Част от състава на областната администрация

Spread the love