Общинският съветник Вергил Кацов празнува с брат си двоен рожден ден в дупнишкия парк, 7-годишната му дъщеричка Невена го зарадва с картина

Filed under: Оживление |

Бизнесменът и председател на местните автотърговци духна 37 свещички под овациите на 20 приятели

160-24--24-DSCN9103 copy

Общинският съветник от Дупница Вергил Кацов събра приятели и близки на рожден ден вчера. Съветникът от ОДС и бизнесмен празнува в тесен кръг от 20-ина души в градския парк „Рила”.

„Ще празнувам с брат ми, който също днес (б.а. – вчера) има рожден ден. Ще се съберем на открито. Ще има и торта, за съжаление няма да е от нашия сладкарски цех в Яхиново, който заради кризата бе затворен преди 3-4 години. Тортата е на местен производител”, каза рожденикът. Той бе изключително доволен от десетките обаждания по телефона с много искрени благопожелания. „Благодаря на всички, които ми се обадиха. Наистина много се радвам, че хората ме поздравяват от сърце”, сподели още 37-годишният политик, бизнесмен и председател на местното сдружение на автотърговците „Дупница ауто“, който държи и заведение в парка и участва в управление на мандрата “Киана” над село Самораново.

Кацов с гордост сподели, че най-много на празника го зарадвали двете му дъщерички – Невена (на 7 години и 5 месеца) и Мария (на 3 години и 5 месеца). „Сутринта като се събудих, Невена рисуваше. Искала да ме изненада. Беше нарисувала едно голямо слънце, зелена поляна и деца”, описа рисунката таткото, сияещ от радост.

Снимка: Вергил Кацов

 

Spread the love