Йордан Андонов призова БСП и ДПС да спрат кадровите рокади

Filed under: България |

178-07-07-Iordan_Andonov-1От местната структура на ГЕРБ-Благоевград коментираха вчера кадровите рокади, които се извършват в Благоевградска област. Бившият народен представител и лидер на общинската структура на партията в Благоевград Йордан Андонов остро разкритикува назначението на заместник областни управители близо три месеца след изборите.

„Не могат да съставят политически кабинет за областта, а имат претенцията да разпределят всички останали ведомства. Не мисля, че тази ос БСП-ДПС може да донесе нещо позитивно. Институциите работят добре. Сега са разколебани, защото са поставени под натиск. Ако те не се отрезвят и не осъзнаят, че подмяната на административни ръководители не е тема номер едно в момента, много ще загубят”, каза Андонов.

Общинското ръководство на ПП ГЕРБ взе отношение и относно случилото се с протестиращите от Благоевград.

Смущаващо е властимащите да разпореждат по линия на МВР отгоре надолу да бъдат задържани, привиквани и разпитвани лица. Не може автобус с 20-30 протестиращи да бъде причакван от 15-20 полицаи. Сигурно и при залавянето на Радован Караджич са били по-малко полицаи”, коментира на пресконференция вчера Андонов.

 

Текст за сн:

Йордан Андонов

Spread the love