Пореден реновиран обект в Благоевград: Завършва ремонтът на подлеза на ул. „Иван Михайлов”, пускат го до дни

Filed under: Благоевград |

 182-02-02-podlezПоредният реновиран обект от градската инфраструктура в Благоевград ще бъде пуснат в експлоатация съвсем скоро. Подлезът под улица „Иван Михайлов“, който осигурява безопасно пресичане на натоварената пътна артерия, бе подложен на щателен ремонт през последния месец. Срокът, в който строителите трябва да предадат съоръжението в завършен вид, е 22 август.

182-02-02-podlez-1Възстановителните дейности се реализират в рамките на инвестиционната програма на община Благоевград за 2013 година. Ремонтът на подлеза се извършва без прекъсване. Дежурни екипи работят и през почивните дни. До този момент съоръжението е почистено, повредените облицовъчни пана от стените, стълбищата и тавана са демонтирани. Обновяване е претърпяла и отводнителната система. Предстои монтаж на нови фасадни ламели, както и поставяне на окачен таван и осветителна система.

Преди ремонта по всички стени, пода и тавана ясно личаха следи от вандализъм и злонамерено рушене на общинската собственост. Община Благоевград призовава гражданите да опазват публичното имущество и да сигнализират за нередности на горещия телефон на общината 073/88 44 34.

 

Текст за снимка:

1 – Подлезът под улица „Иван Михайлов” бе подложен на щателен ремонт през последния месец.

2- Ремонтът на подлеза се извършва без прекъсване, като дежурни екипи работят и през почивните дни.

 

 

 

 

 

Spread the love