Бойко Борисов се срещна в Разлог с общинските координатори в Пиринско, надъхва ги да спечелят частичния кметски вот в Гърмен

Filed under: Благоевград |

 Untitled-1 copyПредседателят на ГЕРБ Бойко Борисов се срещна с общинските координатори на партията от Благоевградска област. На срещата в офиса на ГЕРБ-Разлог присъстваха още кметове и общински съветници от областта, както и депутатите Любен Татарски и Даниела Савеклиева, която е и областен кoординатор на ГЕРБ-Благоевград.

Председателят на партията поздрави местните структури за постигнатите резултати на последните избори. Освен това Бойко Борисов окуражи членовете на партията да излъчат достоен кандидат, който да се пребори за кметския пост в Гърмен на предстоящите частични местни избори в общината.

От своя страна общинските координатори отчетоха пред Борисов, че в цялата област заявленията за прием на нови членове в партията постоянно се увеличават.

Повече подробности в печатното изднаие

Председателят на ГЕРБ Бойко Борсов снощи посети и Якоруда, където на площада в центъра на града се срещна с граждани, той поздрави и празнуващите Рамазан Байрaм.

 

 

 

Spread the love