34-годишният бизнесмен Петър Първанов става зам.-кмет в община Перник

Filed under: Перник |

 images34-годишният бизнесмен Петър Първанов става четвъртият зам.-кмет в община Перник. Новината съобщи кметът Росица Янакиева и уточни, че заповедта за назначението му вече е изготвена и ще бъде подписана тази сутрин. Първанов поема ресора „Икономическа политика и евроинтеграция” и сяда в освободеното кресло от д-р Симеон Василев, който напусна поста по своя воля и пое изпълнителната агенция по медицински одит към Министерството на здравеопазването.

Петър Първанов е икономист по образование. Занимава се със строителен бизнес, но обектите му са предимно в Бургас, обясни Янакиева. Тя твърди, че новият й заместник има изключително креативно мислене и смята, че ще бъде изключително полезен в управлението на общината. „Пък и трябва да се дава път на младите, защото те генерират идеи”, заяви общинският кмет.
За Владимир Босев пък, който преди дни бе назначен за зам.-кмет по здравеопазване, социални дейности и сигурност, вчера бе първият работен ден като част от екипа на Росица Янакиева. След пенсионирането си бившият полицейски шеф работеше като адвокат в пернишката колегия, но сега той заема овакантеното място на станалия народен представител Станислав Владимиров.

НЯМАМ СНИМКА НА ЗАМ-КМЕТА. ДО МОМЕНТА НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КОЙ Е

 

Spread the love