Два турнира в Благоевград събраха огнеборците от цялата област: Пожарникарите смениха маркучите с футболни топки, Шопето чака фенклуба, за да блесне на вратата

Filed under: Благоевград |

 Сред огнеборците от Гоце Делчев изпъкнаха бившите футболисти Георги Макриев и Иван Шопов

 189-05-01 pojarnikari-1Служителите на областното управление „Противопожарна безопасност и защита на населението” от Благоевградска област премериха сили в два турнира по футбол и волейбол вчера. Надпреварите се проведоха в Спортен интернат – Благоевград, като сутринта бяха футболните мачове, а следобед – волейболните. 189-05-01-pojarnikari-2Участие взеха отборите по футбол на Благоевград, Гоце Делчев, Банско, Разлог и Сандански, както и отборите по волейбол на Благоевград, Разлог и Петрич.

189-05-01 pojarnikari-3Санданските пожарникари, които чакаха ред да излязат на изкуствения футболен терен, отдалеч правеха впечатление с еднаквите си фланелки, пипнати в червено-бяло райе и надписани „РУ ПБЗН Сандански”.

189-05-01-pojarnikariНе по-малко атрактивни бяха и колегите им от Гоце Делчев, които имаха в редиците си няколко бивши футболисти, сред които чичото на национала Димитър Макриев – Георги, и бившият вратар на „Места” (Хаджидимово) Иван Шопов, който понастоящем е главен пожарникар в община Хаджидимово. Пред нашия репортер той обеща да не пуска много голове и да демонстрира уменията си на вратата по блестящ начин. „Чакам фенклубът ми да дойде и влизам на терена”, с усмивка обясняваше Шопето, както се обръщат към него колегите му.

Повече подробности в печатното изднаие

Текст за снимки:

 1- Пожарникарите от Сандански бяха екипирани с червено-бели фланелки за турнира.

2- Гоцеделчевските огнеборци разчитаха на бивши футболисти в състава си, сред които и чичото на национала Димитър Макриев – Георги.

3- Огнеборци от всички районни служби в областта се включиха в турнира по футбол.

4. Иван Шопов чакаше подкрепа от агитка, преди да влезе на терена.

Spread the love