Бойко Пейчев от Говедарци: Хотелът ми остана без вода посред нощ, заварих ВиК шефа Венцислав Тодоров лично да оправя аварията

Filed under: Искам думата |

 Бизнесменът е доволен от бързата реакция, водопроводът бил счупен от фирмата, наета от община Самоков да изгражда канализационна мрежа 

 Бойко Пейчев, собственик на семеен хотел „Пейчеви”, от самоковското  село Говедарци, дойде в редакцията на в. ”Вяра” и поиска думата, за да изкаже признателност към шефа на ВиК-Самоков Венцислав Тодоров.

Ето какво каза Бойко Пейчев:

195-09-81 VENCISLAV TODOROV VIK SAMOKOVНа 16 август 2013 г. около 21,20 ч. ненадейно спря водата в кв. ”Алиница” в самоковското село Говедарци. По същото време семейният ми хотел беше пълен с туристи. Не е нужно да описвам притесненията си в такъв момент. Опитвайки се да открия причината за спирането на водата, започнах да обикалям улиците в квартала, за да открия евентуалната авария, защото напоследък авариите са чести. На ул. ”Миглена Костова” фирма, наета от община Самоков, изгражда канализационната мрежа. Около 24 ч. заварих шефа на ВиК-Самоков Венцислав Тодоров с машина на предприятието и местния водопроводчик Стефан Крушарски. На мястото видях, че водопроводът е счупен от машината на фирмата изпълнител, заривала няколко часа по-рано канала. Приятно съм изненадан от бързата реакция на ВиК-Самоков и лично от присъствието на Венцислав Тодоров на аварията, за което благодаря! В полунощ водоподаването беше възстановено.

195-09-01-Бойко Пейчев (1)Дай Боже повече такива ръководители и служители, работещи в полза на хората извън работно време!”

Записа: Марияна ВУЧОВА

Spread the love