43-годишната вдовица Елена Каптиева: Станах жертва на гоцеделчевския адвокат Георги Янев, дръпна хонорар от 3800 евро, колегата му грък прибра 5000 евро, след като съпругът ми загина в катастрофа край Драма

Filed under: Гоце Делчев,Искам думата |

 Шокирана съм как той се разпорежда с чужди пари и не чака клиентът да му наброи сумата за свършената работа

 Родителите на мъжа ми и до ден днешен не са получили обезщетението си, написах жалба до главния прокурор Сотир Цацаров

 Вдовицата Елена Каптиева от Сърница изпрати писмо до в. „Вяра”, в което сподели огорчението си от двама адвокати, които трябвало да защитават правата й в съда след смъртта на съпруга й в тежка катастрофа. Ето какво написа Елена Каптиева:    

196-09-81 24Вдовица съм, на 43 години, имам две деца, съпругът ми почина при катастрофа в Гърция и така всички в къщата ни се почернихме. Преди време прочетох във вашия вестник за адвокат от Гоце Делчев, който въвеждал в заблуждение свои клиенти и впоследствие ги ощетявал с големи суми пари или имущество. 196-09-81 от ляво  Елена Каптиева и свекърва и  в къщата им в  гр. СърницаЗа съжаление все по-натрапчива става мисълта в съзнанието ми, че моето семейство и родителите на загиналия ми съпруг при катастрофа в село близо до Драма – Гърция, сме именно поредните жертви на измамна схема между гръцки адвокат и този от Гоце Делчев, който се казва Георги Янев. Надявам се съответните институции да се самосезират по този случай, за да предотвратим и други подобни измами. 196-09-81 загиналият младмъж при жестоката катастрофа  край  Драма Гърция .Така адвокат Георги Янев, когото допреди две години не познавах изобщо, влезе в живота на моето семейство като благодетел и ще излезе от него най-вероятно като кошмар. Лично той ни намери в гр. Сърница, дойде от името на гръцки адвокат от Драма на име Филипидис, предложен ми от негова близка българка за консултация по нашия трагичен случай, и Янев си предложи адвокатските услуги на мен, децата ми и на родителите на съпруга ми, за да получим обезщетение. Предложението му бе да ни представлява пред гръцкия съд и най-вече да не бъдем измамени, тъй като не знаем нито законите, нито езика. Разсъждавайки на глас сега, три години след смъртта на съпруга ми, може би изобщо в онзи тежък за нас момент ние не сме имали нужда нито от адвокати, нито от дела, защото човекът, който стана причина за катастрофата и смъртта на съпруга ми, предложи доброволно да изплати обезщетението от застраховката на автомобила си.

196-09-81 адв.-георги-ЯневТой пое и разходите по няколкодневното лечение на съпруга ми в гръцката болница, където той почина от раните си на 37-годишна възраст. В Гърция двамата отидохме да работим, защото бяхме безработни. След трагедията аз се прибрах при децата и родителите на съпруга ми в Сърница, където именно ни намери адвокат Георги Янев от Гоце Делчев, който ни разпита подробно и заяви, че на всяка цена трябва да го наемем за посредник, тъй като, ако получим в Гърция кеш обезщетенията, имало опасност по пътя към България да бъдем нападнати и обрани, тъй като сумите били големи.

Повече подробности в печатното издание

Spread the love