Санданският бизнесмен Коко Динев броил 6-цифрена сума на бившата си жена Анелия да не издаде тайните му в къщата на „ВИП Брадър”

Filed under: Звезди |

Певицата отказала офертата на продуцентите, искали да измъкнат от нея пикантерии като пребивал ли е Коко Анелия

200-12-81 tova 0049Певицата Емилия е един сред най-желаните съквартиранти в риалитито „ВИП Брадър“, което стартира на 16 септември. Целият екип все още е по следите на участниците и продължава да убеждава скандални личности да влязат в шоуто, за да го направят по-интересно. Влизането на Анелия щеше да задоволи воайорската стаст на хората. Продуцентите я уговаряли да разкаже всичко за брака си с Коко Динев и за подлите номера на Емилия. Как колежката й е откраднала мъжа, как започнала да трепери над всяка стотинка, която Коко давал на бившата си, за да се грижи за детето им, за нескончаемата война между двете певици, за писанията, които се появяват в пресата.

200-12-81 tova AneliaОсобено интересен бил за продуцентите самият Коко – как той се отнася с жените, бие ли ги наистина, верни ли са слухавете, че два пъти пребил Емилия, кога за последно се е виждал с дъщеря си и защо я пренебрегва за сметка на сина си. Като научил за офертата към бившата си, Динев закономерно изпаднал в паника. Той бил сигурен, че малко или много, затворена в къщата, Анелия ще разкрие някои от добре пазените им тайни.Освен това тя има да си връща на Емилия и ще използва възможността да й го върне. Затова бизнесменът веднага се бръкнал със сума, равна на хонорара, за да накара Анелия да си отстане вкъщи и да не влиза в никакво предаване. Така тя се отървала да стои затворена, а всъщност си получила хонорара, но от друго място. Така Анелия отказала шестцифрен хонорар на организаторите на “ВИП Брадър”. На продуцентите пък казала, че има нов мъж до себе си и искала да прекарва повече време с него, затова нямала възможност да влезе в къщата. Така и вълкът сит, и агнето цяло.

 

Spread the love