Жаклин Златанова на индивидуален режим в Русе, трупа мускули във фитнеса

Filed under: Баскетбол,Спорт |

213-23-02-vasil-Jaklin Zlatanova vav fitnesaБившата звезда на баскетболния „Рилски спортист“ Жаклин Златанова, която преди 10-ина дни подписа договор с шампиона „Дунав“, постепенно нализа във форма. Жаки имаше нещастието да скъса ахилес през миналата година, а през март т.г. се подложи на повторна операция и към момента още не е напълно готова за официални мачове. Затова 190-сантиметровата състезателка се подготвя на индивидуален режим. „Дунав“ ми подаде ръка в тежък момент, което е огромен жест към мен. Благодаря на ръководството за силната подкрепа и доверие, надявам се да оправдая това след време. Клубът винаги е имал големи амбиции и цели, така ще бъде и тази година. Аз също се целя нависоко, искам да побеждавам като всеки един спортист и затова приех предизвикателството да играя в Русе“, сподели реализатор № 1 на националния ни тим.

Старши треньорът на русенки Георги Божков пък бе категоричен, че Жаклин Златанова е една от най-талантливите български баскетболистки, и й предрече бляскава кариера.

В Русе Жаки ще се събере заедно с още две бивши състезателки на „Рилски спортист“ – Виолина Кочева и Цветомира Шаренкапова.

 

На снимката: Жаки се поти здраво над уредите, за да възвърне максимално бързо предишната си форма.

 

Spread the love