ГЕРБ – Перник в своя декларация: Саморазправят се с обучени експерти

Filed under: Перник |

Къде потънаха клетвите на Станишев да се обръща специално внимание на младите хора, питат от партията на Борисов в миньорския град

223-03-05-MILENA-5 Viara Cerovska- oblasten predsedatel GERB PernikКатегорично се противопоставяме на грубостта и нахалството, с които в Перник се извършва саморазправа не с политически опоненти, а с обучени и квалифицирани експерти, се казва в декларация на партия ГЕРБ в града. Демонстрира се брутално преследване на професионалисти, заради политически облаги на функционери от срамната тройна коалиция, заменят се експерти с неподготвени партийни марионетки. В изпълнение на груби политически поръчки се уволняват специалисти с умения и специфичен административен капацитет, гонят се хора с висок професионализъм, необходими на града, се твърди още в документа.

„Само за сто дни управление кабинетът „Орешарски“ разруши доверието в демокрацията и обезсмисли самото понятие демокрация. Това е управление на глухите, слепите и безчувствени хора, които пробутват свои протежета на квотен принцип, арогантно неглижирайки изискванията за елементарни умения и професионални качества на заеманата позиция”.

Подробности в печатното издание

Снимката:  Вяра Церовска – областен председател на ГЕРБ в Перник

 

Spread the love