Николета Лозанова: С Валери не сме подавали молба за развод, не ламтя за материални неща

Filed under: Звезди |

233-11-82 ВалериМоделът Николета обяви в новото си папарашко предаване „Поверително от Николета Лозанова“, че нито тя, нито съпругът й Валери Божинов са подавали молба за развод.

Наскоро бе разпространена информацията, че Николета и футболистът са се разделили. „Само Валери може да отговори защо първи го е съобщил на медиите. Решението да се разделим поведе след себе си серия от събития. Не бях готова за този цирк“, каза плеймейтката.
„Категорично искам да подчертая – нито аз, нито той към момента сме подали молба за развод“, допълни тя.

В апартамента й „неочаквано“ се появи Валери Божинов. Оказа се, че въпреки че са разделени, Валери идва в дома им и дори остава, за да се забавлява с малката Никол. Футболистът се съгласи да гостува в предаването на бившата си. Лозанова демонстрира, че не е меркантилна, разхождайки приятелката си Ирина Сарачинова из своя дом, където показа „скромния“ си гардероб.  „Не съм от този тип жени, които биха се карали с бащата на детето си за материални неща. Ще бъда благодарна, ако той не постъпи така, че един ден Никол да се срамува от нас двамата“, заяви Николета

 

Spread the love