Мая изпадна в истерия в студиото на Нова, Виктор Николаев я направи да си говори сама!

Filed under: Общество,Оживление,Радомир |

111-02-01-maia_manolovaВиктор Николаев побърка Мая Манолова тази сутрин в студиото на „Здравей, България“, като червеното острие беше на няколко пъти на косъм да напусне дори и студиото. Виктор в прав текст заяви на Мая, че нейните твърдения за чудовищна манипулация на изборите не са верни, защото прокуратурата и дума не казва за такова нещо по случая „Костинброд”. Вие объркахте деня за размисъл, направихте невероятен скандал, че ще има манипулация на изборите, а накрая излезе, че такова нещо според прокуратурата няма, заяви Виктор Николаев.
Чакахме да има обвинен политик в манипулацията на изборите, а накрая излезе, че става дума за един немарлив чиновник в лицето на Росен Желязков, добави и Ани Цолова.

Лицето на Мая Манолова почервеня като домат и тя започна да пелтечи.

На моменти дори изпадна в истерия и повтаряше като папагал някакви несъществени нейни си глупости по темата.

Виктор Николаев обаче я преследваше като питбул.

Веднъж захапал здраво, той не я пусна до края на разговора и я разгроми!

Мая Манолова се обърка, фъфлеше и се оправдаваше като петокласничка без домашно, но накрая стана ясно, че сигналът, който тя е подала до прокуратурата, просто не отговаря на истината.

Не е имало опит за манипулация на изборите, Вашите твърдения са били неверни, каза Виктор Николаев.

Манолова се опита да каже нещо, но съвсем се оплете като патка в кълчища и за пръв път се видя нейната огромна безпомощност.

Виктор Николаев продължи да я громи с факти и доказателства, а Мая не знаеше къде се намира и до края на разговора плещеше само глупост след глупост, докато стана окончателно за смях пред милиони български тв зрители.

1 към 1

Spread the love