Жена бодибилдър: Стероидите ме превърнаха в мъж, порасна ми малък пенис

Filed under: Актуално от днес,Свят |

Сред другите странични ефекти са силно окосмяване и акне

248-20-02-20131023.lamkjtllkrЗа мнозина холивудски актьори и бодибилдърите сред тях анаболните стероиди са станали нормална част от живота им. Но страничните ефекти, които варират от прекомерно окосмяване до увреждане на черния дроб, от тяхната употреба може да доведе освен до големи мускули и до големи здравни проблеми. Нов документален филм разказва именно за тях. Сред героите на лентата „На… стероиди“ е й бившата 28-годишна барманка Кандис Армстронг от Лондон, която се е превърнала в мъж в резултат на употребата на стероиди. Някога стройна и красива блондинка, сега Кандис е напомпана брюнетка с мускули, които по биха отивали на Арнолд Шварценегер, и окосмяване като на Чубака от филма „Междузвездни войни”.
Кандис не е искала да става толкова мускулеста, когато за пръв път посегнала към стероидите, но казва, че днес вече е твърде късно да спре. „Това не беше моят план. Сигурно си мислите, че съм искала да имам огромни ръце и широки рамене, голям гръб и малки бедра, че съм искала да изглеждам мъжествено, но аз съзнателно никога не съм решавала да ставам от жена мъж“, споделя Кандис.
По думите й страничните ефекти от употребата на препарата са страшни. Освен силното окосмяване и акнето нейният клитор се е превърнал в малък пенис. „Да, стана много голям. Дълъг е около три сантиметра и има формата на малък пенис. Изглежда като малък пенис, мога да го забелвам“, разкрива жената.
Гърдите й също са претърпели трансформация и сега висят безжизнено от огромните й гръдни мускули. „Станаха кухи и не изглеждат никак добре, но това не ми пречи. Те никога не са били сред хубавите ми черти“, добавя бодибилдърката.
Също така въпреки потресаващите физически промени Кандис няма никакво намерение да спира стероидите. „Според мен, ако спра, ще стане по-лошо. Ще изгубя мускулна маса, но мъжките черти – окосмяването и дълбокият глас – няма да изчезнат. Ако се опитам да обърна нещата, вероятно ще се нуждая от някаква процедура, с която мъжете се превръщат в жени“, обяснява тя.
Въпреки драстичните промени във външния й вид Кандис казва, че ползите от стероидите са повече от негативите. Те са й позволили да реализира една от мечтите й – да се прави на мъж. „Това ми позволи да се развия по начин, по който исках. Даде ми възможност да изживея една от мечтите си. Започнах малко по малко да се обличам като мъж и ми хареса. Винаги съм искала да го направя“, разказа жената мъж.

Spread the love