Дизайнерката Ива Атанасова облече лошото момиче от Дупница Моника Валериева в секси кожена поличка

Filed under: Звезди |

Скандалната моделка даде тялото и лицето си за новата колекция „Женска свобода”

253-13-81 valerieva-iva4Лице на новата колекция Female Freedom на тв водеща Ива Атанасова стана скандалният модел Моника Валериева от Дупница.

Моника, която нашумя напоследък заради забъркването на името й в обявената пред медиите, но доста спорна в реалността раздяла на Валери Божинов и Николета Лозанова, се превъплъти в ролята на фатална дама, олицетворяваща идеята за женска свобода на дизайнерката.

253-13-81 valerieva-iva16Преди година Ива Атанасова откри своят бутик Look At Me, а сега, в навечерието на първия рожден ден на модния си бранд, Ива провокира почитателите на модата с нова колекция. Чрез нея тя реализира идеята си да снима популярни личности, но в провокативна светлина, която показва тъмната страна на всеки човек. „Зад бруталните сцени се крие идеята да бъде показан силният характер на жените, които живеят в едно истински агресивно общество“ – коментира дизайнерката. Фотограф на образите е Симеон Вартериян, гримът е дело на Георги Асенов, а за косите се е погрижил коафьорът Ивайло Колев.

 

Spread the love