Нови екипи в „Рилски спортист“ след Нова година

Filed under: Спорт |

278-23-02-Rilski-novi ekipiС нови тренировъчни анцузи ще се оборудват играчите на лидера в Източната „А“ ОФГ „Рилски спортист“ след Нова година. Одеждите са на известен италиански концерн, който облича няколко родни отбора.

На футболистите вече им бяха взети мерки и се очаква до 1 месец дрехите на пристигнат в съблекалнята на тима. Те ще са в клубната гама оранжево и синьо, на каквито цветове залага „Рилецо“ през новия век.

В същото време стана ясно, че Васко Киров и компания ще тренират до края на следващата седмица. Предвид тежките атмосферни условия в Самоков (20-сантиметров сняг и минусови температури) се очаква упражненията да се провеждат в спортната зала до ст. „Искър“, която е поддържана в добър вид.

Участие в заниманията няма да вземат единствено защитниците Росен Пътников и Иван Иванов. Първият разтегна мускул в последния мач с „Керамик“ (Елин Пелин) и бе принудително заменен, а Матераци наряза ръката си при нелеп битов инцидент и в момента се възстановява по предписание на лекарите.

 

На снимката: Ивайло Захариев (вдясно) и съотборниците му съвсем скоро ще се пременят в красиви спортни одежди.

Spread the love