ГЕРБ депутатката Десислава Атанасова: Доволни ли са другарите Орешарски, Мая Манолова, Иван Ибришимов и още 160 от БСП и ДПС от спа процедурите на Боровец

Filed under: Искам думата |

Остава ни само да си пожелаем чудо за Коледа – да ни управлява Българската социалистическа партия за права и свободи най-малко още 45 г.

09-01ГЕРБ депутатката Десислава Атанасова, бивша министърка на здравеопазването,  направи паралел между протестите в България срещу кабинета на Орешарски и размириците в Украйна срещу президента Янукович. В същото време тя сподели мнението си във Фейсбук и за семинара на управляващите в Боровец. Ето какво написа Десислава Атанасова:  

Изглежда само по името на площад „Независимост“ в София си приличат столиците на България и Украйна….Тъжно наистина, но всъщност какво ви занимавам с подобни коментари…. Я, кажете доволни ли са другарите Пламен Орешарски, Иван Ибришимов, Мая Манолова и още 160 от БСП и ДПС от спа-процедурите в Боровец? Няма ли „УЛТРАСИТЕ“ да им напуснат пистите, за да отморят народните избранници след изтощителните дискусии на полза роду? Дали пък най-сетне няма да се извиним на Османската империя и на СССР, че се оказахме такива предатели и недостойни членове? Дали, пак тавариш Дмитриевичь няма да се целуне с Агент Павел? Миналият път, когато имаше извинения между Възродители се разплаках, такава емоция, такъв катарзис и покаяние! Господи, какви човеколюбци! И това заради Вас, уважаеми български граждани … Сега само ни остава да си пожелаем чудо за Коледа – Да ни управлява БЪЛГАРСКАТА СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ ЗА ПРАВА И СВОБОДИ НАЙ – МАЛКО ОЩЕ 45 ГОДИНИ!!!!!

 

Снимката

 

  1. Десислава Атанасова

 

Spread the love