Райна: Зачената съм в Сибир, нашите са имали шест несполучливи опита преди мен

Filed under: Звезди |

Певицата от Сандански няма нито един чифт обувки или ботуши от естествена кожа, не хапва месо

287-12-82 1Райна разкри, че около появата й на бял свят има мистика. Родителите й дълго време правили несполучливи опити за бебе, но нищо не се получавало. Накрая решили да се допитат до Ванга. „Нашите са имали шест несполучливи опита преди мен. Аз съм седмото и първо сполучливо бебе. Преди мен е имало едно момченце – Александър, но той е живял само 20 дни“, разказва Райна пред съквартирантите в „Биг брадър Ол старс“.

По съвети на роднини родителите й отишли при Ванга. „Тя се скарала на майка ми и казала – ще имаш дете, но няма да е тук, отивате в Сибир. Те отишли там да ме заченат, работили осем месеца. Майка ми веднага забременяла. Когато съм се родила, баба Ванга казала да ме заведат при нея, за да ме кръсти.

Като ме завели, тя искала кофа с 40 карамфила. Започнала да ги пипа един по един, но имало един, който бил оцветен много ярко. Баща ми забелязал, че го галела най-много. Оставила го настрани от другите. Накрая го взела и казала – ще я кръстите Райна“, разказва певицата.

Райна била голям защитник на животните. Както знаем, тя харесва много кучетата и дори има свои. Привързаността й обаче е много по-голяма, отколкото си мислят всички, стана ясно от престоя й в къщата на Big Brother. Певицата сподели, че нямала нито един чифт обувки или ботуши, които да са от естествена кожа. Въпреки това си била харесала едни ботушки от естествена кожа и всеки път ги гледала през витрината. „Надавам се никой да не ги купи, че поне да мога да си ги гледам. Вече една година стоят в магазина“, пошегува се тя. Райна е и от малкото хора в Къщата, които не ядат месо.
 

Spread the love