За да не запорират общинските сметки: Съветниците от Самоков гласуваха допълнителни 413 хил. лв. заради проспан от предишната управа договор с фирма „Лобут-АК” за строителството на общински блокове

Filed under: Самоков |

ОбС не промени такса битови отпадъци и намали от 40 до 60% данъка на МПС за различните екологични категории. Не бе гласувана парична помощ за София Стоянова за участие в детски фестивал за красота и талант в гр. Москва

MINOLTA DIGITAL CAMERAМестният парламент в Самоков гласува да бъде внесена като обезпечение по сметка на ВКС до приключване на съдебния спор с фирма СД „Лобут-АК Лобутов, Конярски и сие” сумата от 413 377 лв. Софийският апелативен съд е осъдил община Самоков да заплати въпросната сума на същата фирма, в противен случай ще бъде запорирана общинската сметка.

MINOLTA DIGITAL CAMERAВчерашната сесия на ОбС в Самоков започна с информация на кмета Владимир Георгиев за проведеното общо събрание на дружеството „Рила – Самоков 2004”.

Подробности в печатното издание

Снимки:

  1. Кметът Владимир Георгиев представи проектите, с които ще участва общината по „Красива България” догодина. Вдясно – зам.кметът Радослав Стойчев.
  2. ОбС прие промените в бюджета на общината.
Spread the love