Бареков: Ще имаме 70-80 народни представители и двама евродепутати, глупави хора не трябва да се занимават с политика

Filed under: Актуално от днес,България |

299-17-02-Image_2693223_126Глупави хора не трябва да се занимават с политика. В България е най-добре политиците да си говорят с хората очи в очи, заяви лидерът на гражданско движение „България без цензура“ Николай Бареков. Бареков бе категоричен, че твърдо влиза в парламента и посочи, че прогнозира двама евродепутати и 70-80 представители в следващото Народно събрание. Той потвърди, че иска да остане в историята и след време някоя малка уличка да носи името му. „От „България без цензура“ дадохме възможност на хората да говорят свободно. Искам хората да ми повярват и да ми дадат възможност да вляза в политиката“, подчерта Бареков и добави: „Не съм използвал телевизията, нито тя е използвала мен. ТV7 има прозрачно финансиране. Това са пари, които всеки може да провери. Имам лични спестявания и с тези пари аз финансирам гражданското движение.“

Относно това дали се страхува от Борисов, Бареков коментира, че не той, а българският народ трябва да се страхува от него, тъй като той показал как се управлява за лична облага. „Аз го подкрепях, защото вярвах, че ще промени политическата система, както съм се заел аз сега“, добави лидерът на „България без цензура“.

„Ние ще работим така, че хората да се чувстват по-добре. Ние сме първата формация, на която хората вярват. Призовавам хората да вярват на тези, които познават лично. Моето време тепърва предстои“, предрече Николай Бареков.

 

Spread the love