„Септември” почна подготовката си с двама нови

Filed under: Спорт |

Лъчезар Геров и Илиян Христов – бивши юноши на ЦСКА и „Пирин” (Благоевград), подсилват състава

08-21-03-Спас-СтоименовОтборът на „Септември” (Симитли) стартира зимната си подготовка вчера на своя стадион с 25-има футболисти. Двама от тях са нови. Това са Лъчезар Геров и Илиян Христов. Първият е на 23 години, юноша на ЦСКА, който последните 2-3 години е играл в Германия. Илиян Христов е родом от Черниче, юноша на „Пирин” (Благоевград), играл за последно във втородивизионния „Пирин” (Разлог). През паузата отборът бе напуснат от Антонио Ласков, който започна с „Пирин” (Благоевград) и Ибраим Стамболиев, който е на подготовка с елитния „Локомотив” (Пд).

За здраве и успехи бе отслужен църковен водосвет от отец Методий Пачаръзов, който благослови футболистите, старши треньора Спас Стоименов и кмета на Симитли Апостол Апостолов.
След официалната част всички се почерпиха със сладка баница, а верни на традицията, футболистите Мартин Тошев, Анатоли Лулейски и помощник-треньорът Васил Кацарски гръмнаха бутилки с шампанско.
Кметът Апостол Апостолов призна, че постът спортен директор отново е овакантен, тъй като Радослав Митревски, който за кратко го заемаше, вече е председател на Управителния съвет на клуба.
“Радослав Митревски от вчера вече е председател на Управителния съвет на клуба. Новата регистрация вече излезе и отборът няма да се казва повече „Перун” (Кресна), а си става „Септември” (Симитли). Мястото на спортен директор ще го пазим за Методи Стойнев, след като се върне от „Локомотив” (Пд). Целта пред отбора е първото място в групата. Имаме възможност да я изпълним, тъй като разполагаме с добри футболисти.
В нашия отбор играят само тези, които искат. Антонио Ласков искаше да напусне, а за Ибраим Стамболиев се радвам, че след престоя му при нас бе забелязан от „Локомотив” (Пд)”, коментира Апостол Апостолов.
Треньорът Спас Стоименов заяви, че чака още един нов футболист, но заради конкуренцията спести неговото име.
Програмата за контролните срещи започва на 25.01. с отбора на „Монтана“.

Снимка:

Спас Стоименов

Spread the love