Бенерман пристигна в Самоков капнал от път, направи първа тренировка с „Рилецо“

Filed under: Спорт |

22-23-02-Cameron BennermanНай-новото попълнение на „Рилски спортист“ Камерън Бенерман вече е в Самоков и дори направи първа тренировка с новите си съотборници. Американецът имаше известни проблеми с пътуването си към България, тъй като полетът му от САЩ закъсня с няколко часа.

Старшията на „Рилецо“ Росен Барчовски е притиснат до стената и смята да рискува с включването на иностранеца в игра още в предстоящото дерби с „Ямбол“. Сблъсъкът с „жълто-черните“ (в неделя от 18,00 часа в „Арена Самоков“) до-голяма степен ще реши спора за 5-ото място преди срещите за Купата. Специалистът смята, че янкито бързо ще се приспособи към схемата на игра на състава и може да внесе така нужната креативност в гардовата линия.

Все пак 29-годишният състезател почти сигурно ще започне двубоя от пейката с оглед малкия брой тренировки, които ще проведе с тима до събота.

Интересното е, че освен на баскетбола Камерън се е посветил и на модата. Преди 5 години плеймейкърът дори е пуснал собствена линия за тениски и суичъри.

Камерън Бенерман пристигна в рилския град с впечатляваща визитка и няколко гръмки трансфера в доказани първенства като италианското, испанското и турското. В последния сезон в родината си пък чужденецът е записвал средно по 14,1 точки на мач.

 

На снимката: Камерън Бенерман

 

Spread the love