Кюстендилският депутат от „Атака” Илиан Тодоров нападна Десислава Атанасова: Ако продължавате да искате оставката на Сидеров, ще имате проблеми с 200 000 лв. на мъжа ви

Filed under: Искам думата |

 Мая Манолова му се скара за заплашителния тон, който държи от парламентарната трибуна

28-09-81Депутатът Илиан Тодоров от „Атака“ отправи сериозна заплаха към колежката си от ГЕРБ Десислава Атанасова от парламентарната трибуна. Атакистът предупреди бившата здравна министърка да не се занимава с Волен Сидеров и да не му се иска оставката като председател на Комисията по корупция. „Разглеждаме сигнали към вас, г-жо Атанасова, затова искате оставка. Вашият съпруг печели обществени поръчки за 1,8 млн. лв. и преди дни той получи 200 000 лв. от тези поръчки. Ако обичате, не се занимавайте с тези поръчки, защото ще ви създаде проблеми. Сигурно цял живот сте си стоели в панелката в Русе и никъде не сте ходили. И Цветанов, и Борисов са клиенти на комисията. И вие, и Цачева – за обзавеждането на апартамента. Когато Сидеров не беше шеф на комисията, това беше тайна и не се знаеше. Всички данни и факти ще продължат да се изкарват“, каза Тодоров. Зам.-председателят на парламента Мая Манолова направи забележка на Илиан Тодоров за начина, по който говори от парламентарната трибуна. „Задаването на тона води до това, на което сме свидетели“, предупреди Манолова.

 

КАРЕ

 

От форумите: Това си е чист рекет, заверата БСП, ДПС и „Атака” продължават да ограбват българския народ, а Европа гледа сеир

 

Ето как коментираха острия тон и думите на Илиан Тодоров интернет потребителите.

Анонимен: Всички те – заверата БСП плюс ДПС и уж отделната „Атака”, заедно ще продължават да ограбват българския народ, и то… докато могат и им се позволява!! Сидеровият социалнационализъм е идеология на войната.

Анонимен: „Атака” предявява искания, БСП и ДПС мълчат кисели и умислени. Не им излизат плановете, игричките им се провалят. И народът, и Европа гледа сеира им. Жалки и почти криминални партии, съюзили се в името на кражбите, за кражбите на всичко са готови.

 

Петър: Защо социалнационалистите на Сидеров непрекъснато правят скандали – ту у нас, ту в чужбина?! Защо диктаторът Станишев не им скръцне със зъби, както стори с благодушния български народ?

 

Чавдар Михов: Ако продължавате да искате оставката на Сидеров, ще имате проблеми с парите на мъжа ви“, закани се Илиан Тодоров. А ако спре да иска оставката на Сидеров, няма да има проблеми с парите на мъжа си, така ли? Това си е чист рекет. Ако сте толкова принципни, изкарайте й кирливите ризи – независимо дали иска оставката на вожда ви, или не. Да не говорим, че трябваше да го направите още преди години, когато за ужас на всички въпросната дама се изживяваше като министър. Но тогава май не ви стискаше.

Снимкaта: Илиан Тодоров

 

 

 

 

Spread the love