Милионерката Лили Иванова дължи 7 бона за парно

Filed under: Звезди |

39-13-81 7b3Лили Иванова дължи внушителната сума от 6844 лева за неплатено парно в последните 4 години, твърди „Всеки ден“, като се позовава на информация от нейни съкооператори. Въпреки че е милионерка, естрадната легенда е един от най-големите борчлии към столичната „Топлофикация“. Тя не е уреждала сметките си от ноември 2009 г. Сумата е навъртяна в просторния апартамент на певицата на ул. „Оборище“.

„Хубава работа! Сега си сменя жилището, това ще го продава, тече усилен ремонт вече четвърти месец. Ама да вземе да си плати парното преди това“, възмущава се неин комшия пред изданието. Съседът твърди, че видял с очите си фактурата от „Топлофикация“, която пристигнала в кооперацията, и не можал да повярва, че звездата не е санкционирана. „Ако някой обикновен човек натрупа такъв дълг, ще му опишат апартамента и ще го съдят. На нея нищо не й правят. На какво прилича това!“, възмущава се съкооператорът.

Според запознати обаче практиката на Лили била да трупа големи сметки, които погасявала наведнъж. „Тя не може да продаде жилището си с такъв дълг към „Топлофикация“. Нищо чудно да плати сумата накуп барабар с лихвите“, коментират нейни приятели.

 

Spread the love