Пламен Соколов би шута на Барековата партия в Дупница, още преди да се роди, с думите: С хора на Братя Галеви ортак не ставам

Filed under: Дупница |

Старите партийни муцуни Костадин Костадинов, Ени Лефтеров, Вергил Кацов, Георги Рангелов и др. превръщат в политически труп новата формация, зачената в олигархичното задкулисие с много пари

46-01-81-sokolov copyПартията „България без цензура” в Дупница започна да се разпада още преди официалното си раждане в града.46-01-81-DSCN9701 copy Това стана часове след като председателят на Демократичeската партия в Дупница Костадин Костадинов се зае с учредяването на „България без цензура” и беше коронован за неин координатор в града. 46-01-DSCN9538 copyФаворитът за председателския пост на партията на Бареков – екскметът Пламен Соколов, даде на заден и обяви, че не иска да има нищо общо с „България без цензура”.

46-01-DSCN9684 copy„Може да не съм най-моралният, но не мога да съм в една партия с хора, които служат на Братя Галеви и опропастиха Дупница. Те са непреодолима преграда пред мен. Аз с тях не мога да бъда”, категоричен е Соколов.

Подробности в печатното издание
Снимките:
1 Д-р Пламен Соколов
2 Гуруто Ени Лефтеров и учениците му Костадин Костадинов, Вергил Кацов и Георги Рангелов са солистите на всички демократичнки партии в Дупница.
3 Иван Шопов
4 Иван Шопов се надвеси над Галевите съветници от ОДБ Вергил Кацов, Костадин Костадинов, Ени Лефтеров, Георги Рангелов и Йонко Гергов, а после обяви: „Много сте се отпуснали, но Пламен Галев и Ангел Христов ще се върнат, а като се върнат, мислите ли какво ще правите?

Spread the love