Татяна Дончева: Бареков и Росен Петров първо да поиграят на политици в някой театър, след това да дойдат в реалността

Политическият живот в България не е самба, а наситен с тежки метали, „Движение 21“ няма да се яви на евроизборите

Новите закони се „коват” от правителството „на транзит”

Не съм намерила един човек в АБВ, който да ми обясни формулата им

49-08-81 800„Движение 21“ вече може да се явява на избори, което не означава, че ще участва на тези евроизбори пряко в този формат. Това каза лидерът на движението Татяна Дончева. „За да наложиш една политическа марка, трябва време. Вече имаме всички политически предпоставки за участие в състезанието. Но това означава, че в следващите месеци трябва да популяризираме формацията в цялата страна, да извадим управленски проекти и програми, да извадим лица, които да вдъхват доверие, за да можем да се явим на избори”, подчерта Татяна Дончева.

49-08-81-9На въпрос дали „Движение 21“ ще влезе в коалиция, юристката отговори: „В българския политически живот всичко започва с коалиции. Съставните части още не са известни и не са ясни, но вече се говори за коалиции. Когато има нужда и за конкретни избори, ще има и коалиции. За тези евроизбори няма никакъв смисъл, при положение че няма разгърнати структури, достатъчно мощни, в цялата страна“.

49-08-81 -petrov-barekovДончева разкритикува подхода на Николай Бареков и Георги Първанов, които по думите й първо си направили пиар, а после се захванали със структурирането на формациите си.

Подробности в печатното издание
Снимките:
1 Татяна Дончева
2 Ивайло Калфин и Георги Първанов
3 Росен Петров и Николай Бареков

Spread the love

3 коментара за: Татяна Дончева: Бареков и Росен Петров първо да поиграят на политици в някой театър, след това да дойдат в реалността

 1. Тая лелка в кой театър играе и в коя реалност се намира?

  Младен
  2014/март/03 at 21:26 PM

 2. Малко четиво:

  „Нямах идея да защитавам колегата Николай Бареков и партията „България без цензура“, но някак си ме настройват войнствено кофите с помия, които се плискат отгоре ми всеки път, когато се опитам да обясня симпатиите си.

  Това, че някои скъпи до сърцето ми приятели смятат, че причината да харесвам новата партийна кариера на Н. Бареков е „шумоленето на парите“, нещо не са доразбрали. Няма пари, които да купят симпатията или антипатията ми, да сме наясно. Ако не ви харесвам, ще ви блокирам на часа. Или пък няма да работя за вас, независимо какъв „шум на пари“ може да ми организирате на ухото. Дотам съм я докарала, че работя само за хора, които харесвам изначално или за проекти, които не противоречат на вътрешните ми нагласи и скала от нравствени ценности.

  Т. е. – не мога да пиша хубаво за някого, ако чувствам обратното. Не мога да работя едновременно за интересите на двама души, ако те са на противоположни позиции – нещо, което почти всички около мен си позволяват. Дотам нечистоплътни са станали отношенията между хората, че напълно разбирам скептиците. Но хайде да не обобщаваме, защото сме на път да сбъркаме.

  Едно не разбирам – защо още при първите стъпки на Николай Бареков в политиката и тука решихте да го унищожите със словесна помия. Такъв бил, онакъв бил – дайте документи, дайте доказателства. Писна ми да чета разни какво на някой му се струва, че вижда у Бареков и партията му. Ето това е инсинуация – когато мисловните форми на чистата завист се представят за чистата истина.“

  Тенко
  2014/март/03 at 17:08 PM

 3. В коя реалност, бе боклук червен? В тази, в която ти прокарваш поправката Ванко1 в защита на престъпниците ли? Я се сбръчкай на село и недей да надигаш тъпата си глава!

  ББЦ
  2014/март/03 at 16:56 PM