Майката на Владимира – Диана Карастоянова: Моята дъщеря е насилена девствена от Отвертката

Filed under: Дупница,Искам думата |

Собственичката на „Колата” Михаела: От една-две години идваха заедно, като дядото и чичото на Владимира влязоха в заведението, запалих колата и отидох да викам полиция

MINOLTA DIGITAL CAMERAГардът на Братя Галеви – Николай Радев-Отвертката е изнасилил девствената дъщеря на Николай Карастоянов и внучка на известния стоматолог хирург в Дупница д-р Карастоянов. Това разкри майката на Владимира, Диана – съпруга на Николай Карастоянов, в предаването на Сашо Диков в събота. Водещият на предаването по Нова тв DikoFF бе поканил в студиото съпругата на убития миналата седмица в дупнишкото заведение „Колата” Милена Радева и бившите гардове на Братя Галеви и близки приятели на убития – Мартин Димитров и Георги Василев, а по време на разговора в ефир се включиха Диана Карастоянова и собственичката на „Колата” Михаела. Гостите на Сашо Диков представиха своята гледна точка по инцидента и призоваха правосъдието безпристрастно да си свърши работата.

Жената на Николай Радев-Отвертката Милена разказа, че по време на инцидента не е била в България. „Бях на работа в Лондон, готвехме се за инспекция на следващия ден. Получих лошата новина от брата на Николай и още другата сутрин бях тук. Разбрах, че е убит от тримата от семейство Карастоянови – бащата и двамата сина”, сподели тя. „Не мога да кажа кой е точният убиец, знам, че е бил нападнат от тримата и със сигурност е нападнат с оръжия – предполагам, че са били подръчни материали, защото има удар с чук или тръба – тъп предмет в главата, и е намушкан с нож…, с шило, но това е работа на компетентните органи да установят”.

Единият от приятелите на Отвретката – Мартин Димитров, разкри своята версия за фаталната вечер: „Той отива сам в заведението „Колата” да яде и въпросната Владимира е там. Тя има забрана от баща си да ходи там, но въпреки това отива във въпросното кафе и почват да се разправят нещо, след това тя идва на неговата маса, той на нейната. После тя се обажда на баща си и го викнала, баща й идва видимо пиян (ще излезе в понеделник становището на полицията)! Започва да се разправя с Николай, излизат навън, около час се разправят. Дъщерята слуша разговора. След това Николай се връща на масата си, взема телефона си, в същото време идват бащата и най-малкият син. Влизат в заведението, той става от масата и не е имал време да реагира. Направо го удрят с тъп предмет в челото. Пада на земята и вече почва мелето, което е доста жестоко…”

Георги Василев опроверга хипотезата, че Отвертката се е нанизал на счупено стъкло по времена мелето. Според него това не било потвърдено от тройната експертиза. Той посочи, че проблемът между Владимира и Николай е доста отдавна, а в общественото пространство се насажда тезата, че той досажда и обижда…

В разговора се включи по телефона и собственичката на заведението Михаела, която заяви, че е виждала двамата в заведението, идвали са, разговаряли са… „Да, от една-две години идваха и заедно, и поотделно. Говорили са заедно на една маса. Но тази вечер не седяха на една маса… Говориха си, но не са се карали, показваха си телефоните и това беше…”, разказа Михаела. По въпроса за скандала и сбиването собственичката заяви, че не е видяла  нищо. „Като ги видях, че идват (б.р. дядото и чичото на Владимира), запалих колата и отидох да викам полиция”, каза тя.

Присъстващите в студиото засегнаха и инцидента между Милена Очкова и Николай Радев. „Това е пътен инцидент, при който и единият, и другият отправят обвинения. Тя не му е била интимна приятелка, а на ответната страна е била приятелка…”, заявиха гостите на Диков. „Някой правят връзка с мен, нямам нищо общо”, посочи пък Милена Радева.

„Това, което се тиражира, не е вярно. Има есемесите на телефона. Тя казва: „Обичам те, искам да съм с тебе”. Той й отговаря: „Нещата са ми други. Не мога да съм с теб!” Така че тя му досажда. Тя го търси, тя го напада… Собственикът на заведението дори е помолен да пази места, които са далеч от него. Родителите на Владимира й казват да не ходи с него. Забраняват й. А тя ни преследва. Ние отиваме на плаж и тя по нас…”, разказа Василев.

„Той също е споделял с мен, като с най-близък човек. Системен тормоз. Той такива неща ми казваше, имаше абсолютна свобода. След като и на мен се е оплакал, че го притесняват, значи наистина има такова нещо”, потвърди и Милена хипотезата на Василев и допълни: „ Аз зная кой е за мен, той знае коя съм за него. Той е млад, красив мъж, безспорно, но никой не заслужава да си отиде по такъв нелеп начин, заради прищявките на едно малко момиче”.

На въпрос на Сашо Диков откъде има толкова пари, Милена Радева разказа, че имат собствен бизнес в Лондон, също така работят и за голяма посредническа компания, която има договори със здравната каса. Работят дори с България, като набират медицински кадри. „Парите си ги изкарваме по честен начин, не виждам защо това е трън на хората в очите”, заяви тя.

Тримата не отрекоха, че Николай Радев-Отвертката е бил в обкръжението на Братя Галеви. „Да, бил е от обкръжението на Братя Галеви, но не виждам какво лошо има”, заяви Димитров. С Василев посочиха, че 5-6 години са работили като охрана на Пламен Галев и Ангел Христов, но са били просто охрана. „Как ни виждате – 100-килограмови ли сме, приличаме ли на биячи”. Те не отрекоха и че Николай Радев е замесен в побоища. „Нямаме за цел да го правим ангел. Но те убиха човек. Искаме органите да си свършат работа. Но те, момичетата, го търсят, не ги търси той, те го тормозят. Кое момиче като знае, че е лош човек, че е бияч, ще отиде при него. Това са едни  долни лъжи. Кой не се е бил като млад!”, заяви Георги Василев.

Милена Радева определи като виц твърдението, че Радев е пътувал по два пъти на месец за Дубай, за да се среща с Братя Галеви. „Това ни е детска мечта, връзката ни е от 11 години и тази наша детска мечта се сбъдна – бяхме на екскурзия в Дубай”, обясни тя.

Според Георги Василев това, което се вижда последно на камерите – Николай Радев седи на масата и си пише във фейсбук. „Тогава идват тримата, успява само да стане и това е. Той никога не е очаквал, че тримата ще го нападнат с цел убийство, а те точно това са планували”, и допълва: „Точно това, че тормозът не идва от него. Ти ако не тормозиш някой, ще очакваш ли той да дойде…”. Той посочва, че има снимки на счупения череп на Радев. „Той не е ангел, но не и дявол. Искаме съдът да си свърши работата. Има 5 човека в Дупница, които определят общественото мнение. Един от тях е таксиметраджия, който е бил бит…”, посочи още той.

По време на разговора в ефир възмутена се включи и майката на Владимира – Диана Карастоянова, която заяви следното:

„Нямах намерение да се включвам, но не се стърпях. Първо, да попитам г-жа Милена Стоянова Радева – какви са семейните й отношения с Николай Радев, след като почти никой в града не знае, че тя му е съпруга. Искам да попитам г-н Мартин Димитров откъде знае, че са го ударили с тъп предмет моите роднини, след като той въобще не е бил там. Нито пък е имал възможност да гледа нещо по камерите, всичко е било иззето. Собственичката на заведението Михаела има ли идея, че има съд за лъжесвидетелстване. Тя е бивша пациентка на моя съпруг и дори заради това не се посрамва да лъже. Третата лъжа – няма побой над Милена според тези хора. Има дори снимков материал на това, в интернет дори да напишете Милена Очкова, ще ви излезе… Четвърто, оказва се, че моята дъщеря е досаждала на г-н Николай Радев. Имате ли представа, че едно момиче може да бъде насилено и знаете ли какво значи насилено и след това – девствено момиче да бъде  насилено. Или това нищо не ви говори… След това да започне едно престъпно преследване. На тези господа датата 19 октомври 2013 г., когато е влачил Николай Радев дъщеря ми за косата в дискотеката… Има безброй свидетели и тези свидетели могат да се призоват към делото, защото аз не говоря глупости и не лъжесвидетелствам. Аз съм майка и наистина съм засегната, но това, което казвам, е абсолютната истина. Защо ходи в заведение „Колата”? Къде живеем ние, не живеем ли в свободна държава? Всеки има право да ходи навсякъде. Не сме й забранявали да ходи в „Колата”. Тя ходи с приятелката си там, на приятелката й родителите също ходят там. Там ходят и безброй малки деца с майките си. Откакто господата Галеви не са в това заведение, то не може да се нарече мутренско сборище. В Дупница заведенията са малко и Галеви ходят във всички. Това означава ли, че младите хора не трябва да стъпват никъде. Не говоря само за момичетата, които са изнасилвани от този господин, а и за момчетата, които са пребивани. Много добре знаете, че свекър ми е вещо лице и безброй са водени при него такива случаи”.

„Николай Радев е изнасилил вашата дъщеря, когато е била девствена?”, попита водещият, а майката на Владимира отговори: „Казвам, че я е насилил. Той не е имал връзка с нея. Изнасилване! Може да се каже и така. След като е принудена да мълчи и родителите не знаят, няма как да имаш някакви доказателства…”

„Има си органи, които да уточнят кой има повече провинения – г-жа Карастоянова или Отвертката. Защото по-малкият брат – насред Дупница в едно заведение… две момичета бити… То има жалби там – да си проверят съответните органи”, посочиха накрая на разговора двамата приятели на Отвертката.

Снимка: Милена Радева и Мартин Димитров пред Сашо Диков.

 

Spread the love

3 коментара за: Майката на Владимира – Диана Карастоянова: Моята дъщеря е насилена девствена от Отвертката

 1. ИЗОПАЧАВАТЕ ДУМИТЕ на ТАЗИ НЕЩАСТНИЦА !!!!!!!! Тя каза: Знаете ли какво е да бъде насилено девствено момиче? При въпроса на Диков дали твърди, че е изнасилена, тя отговаря: Не точно, може и така да се каже ??!?!?
  Да пишете такива категорични неща и ни настройвайте обществото. Това са бръщолевини на една нещастна майка, която се опитва да защити дъщеря си – курвата и мъжа си убиеца !!!!!!!!!!!!

  Lubomira
  2014/март/17 at 15:41 PM

  • Е ОТИ СЕ НЕ ОПЛАКА МА МОМЕ ,ЧЕ ТЕ НАСИЛИХМЕ !УБРЕЕЕЕ
   ИЛИ ТИ АРЕСА

   МИШО ГАЗО
   2014/март/21 at 20:56 PM

 2. Ново двайсет от страна на Диана Карастоянова, естествено подшушнато тихомълком от господата Марковски. Пълни глупости…

  pravda
  2014/март/16 at 20:08 PM