Кметът Георги Икономов посреща деца от цял свят в Банско за конкурса за таланти Little Miss & Mister Galaxy 2014

Filed under: Банско |

Малчуганите ще разгледат курорта, участниците от Бразилия и Южна Африка за първи път ще докоснат сняг

Georgi ikonomov---newДеца от цял свят щурмуват град Банско, който за поредна година е домакин на един от най-престижните детски международни форуми за красота и таланти Little Miss & Mister Galaxy 2014. За участие в петото издание на конкурса пристигат деца от Бразилия, Южна Африка, Русия, Татарстан, Македония, Косово, Албания и, разбира се, от България.  

Конкурсът се провежда с подкрепата на община Банско под патронажа на кмета Георги Икономов. Облечени в красиви униформи с логото на конкурса, щастливи деца от цял свят ще огласят тесните калдъръмени улички на града с жизнерадостния си смях. Програмата на участниците включва вечер на нациите, интервю с международното жури, талант шоу, модно ревю, среща с кмета на Банско, разглеждане на забележителностите на старинния град и чаканото с нетърпение от всички посещение на ски зона Банско, най-съвременния зимен курорт на Балканите. Гостите от Бразилия и Южна Африка за пръв път ще докосват снега.

Бивши участници от конкурса ще се върнат като членове на международното звездно жури, част от голямото семейство на Little Miss & Mister Galaxy. Леандри от Южна Африка – победителка от миналата година, пристига да връчи короната на своята наследничка – Teen Miss Galaxy 2014, малката Преслава от Банско – Little Miss Galaxy 2013, с нетърпение очаква да предаде своята титла на следващата Little Miss Galaxy 2014.

Жителите и гостите на Банско ще имат възможност да се насладят на шоуто „Талантите на участниците” на 19.03.2014 от 17.00 часа в салона на читалище „Никола Вапцаров“.

Финалният галаспектакъл на юбилейния 5-и конкурс Little Miss & Mister Galaxy ще се проведе на 20.03.2014 от 18.00 часа в салона на читалище „Никола Вапцаров“, който ще пресъздаде атмосферата на зимна приказка.

Spread the love