Колеги от дупнишката болница оперират арестувания за убийството на Отвертката д-р Николай Карастоянов

Filed under: Дупница |

63-03-82Д-р Николай Карастоянов, който бе арестуван заедно с баща си д-р Владимир Карастоянов и по-малкия си брат Иван за убийството на Николай Радев-Отвертката, най-вероятно ще бъде подложен на операция от колегите си е хирургичното отделение на общинската болница в Дупница.

Както стана ясно, д-р Николай Карастоянов бе приет в МБАЛ „Св. Иван Рилски”, където работи като анестезиолог, в неделя вечерта заради кървящи хемороиди. Според изнесената информация от няколко дни медиците в лечебното заведение правят изследвания на Николай Карастоянов, който е под постоянна полицейска охрана. Както писахме, от полицията са забранили на персонала да предоставя каквато и да било информация за пациента арестант. Управителят на болницата д-р Любомир Таушански не бе открит от репортер на „Вяра”, за да потвърди или отрече информацията за евентуалната операция на своя колега.

Междувременно преди ден вилата на Карастоянови на пътя за село Самораново осъмна със счупен прозорец.

Стоматологът д-р Владимир Карастоянов и по-малкият от двамата му синове – Иван, все още са в ареста на полицията в града. Припомняме, че тримата бяха арестувани за убийството на бившия гард на Братя Галеви – Николай Радев. 27-годишният мъж почина от кръвозагуба след сбиване с Карастоянови в заведението „Колата” в Дупница. Той е бил намушкан с нож или шиш в областта на корема и сърцето, имал е и травма от тъп предмет, вероятно чук, в областта на главата. Кървавият екшън, завършил фатално, се разигра заради дъщерята на Николай Карастоянов.

Снимката: Д-р Николай Карастоянов

Spread the love