Рускинята Олга Ускова направи духовни профили на българските политици: Роденият в Дупница премиер Пламен Орешарски владее черните сили, Бойко Борисов е бил воин, Кунева – наложница в харем, Първанов да зареже политиката и да пише книги

Filed under: Общество |

72-11-81 6Рускинята Олга Ускова, която се представя като дългогодишна ученичка на прочутия Анатолий Кашпировски, направи духовни профили на българските политици и държавни мъже, използвайки уникалната аура на пеперудите. В ефира на Нова тв дамата твърди, че ние имаме своите предишни животи, идваме от различни планети и носим в себе си черна или бяла сила, добра или лоша енергия. Ето как представи тя своите “герои” пред зрителите: Бойко Борисов винаги е бил воин, едно от преражданията му било в Тибет и трябва да отиде там, за да балансира душата си… Има много силно его, трябва да овладява емоциите, да не се поддава на провокациите, които отправят политическите му противници. Сергей Станишев има силна връзка с Люба Кулезич. Има прераждания с Монголия и връзка с  Чингиз хан. 72-11-81 26Ако Кулезич и Станишев обединят усилията си и работят заедно – ще постигнат високи резултати. Лютви Местан е чиста и светла душа, има няколко прераждания с Индия. Той е мъдър човек, в този живот танцува – играе танца на мъдростта и се забавлява с глупостта на обикновените хора. Волен Сидеров е много млада душа, още в пубертета. Носи добра сила, древен код на българите и чиста душа. Трябва да изчакаме да порасне и тогава ще видим доброто, което той ще направи за България, защото той е поел вече по правилния път. Меглена Кунева е била наложница в турски харем, ходила е с фередже. Има дар слово, затова е по-добре да води телевизионно предаване, а не да се занимава с политика.

72-11-81 253Николай Бареков е дракон, носи древен тракийски код. В последното си прераждане е умрял твърде млад, сега обаче знае добре накъде е тръгнал. Но той не може да взема сам решенията, а все едно му диктува някой накъде да тръгне. Плевнелиев е чист и силен дух, който идва от планетата Сириус. Знае за своите прераждания, вече е бил в Ирландия, с които е свързан в свои предишни животи. В него има маркиран древен български код, той владее светлината и ще допринесе много за развитието на България. Пламен Орешарски е посланик на дявола, владее черната сила. Той има скрити възможности и качества, но в момента не може да ги изяви.

Ахмед Доган е избрал исляма сега, но в миналото е бил силен крал на европейска държава. В последния си живот е бил убит – отсечена му е главата. Много силен е като образ, носи и добро, и зло в себе си, той е властелин на времето.

На президента Георги Парванов ученичката на Кашпировски препоръчва да загърби политиката и да се залови с преподавателска работа и писане на книги.

Снимките:
1 Георги Първанов
2 Пламен Орешарски
3 Волен Сидеров

Spread the love