Николай Бареков хвърля луди пари за офиси, в Перник отвори два

Filed under: Актуално от днес,Перник |

Местната лидерка Катя Иванова: Няма да кажа сега колко струва всичко, другата седмица

77-03-01- Barekov 1 copyБившият журналист Николай Бареков е на път да постави рекорд по отриване на офиси в страната в безстрашното си препускане в политиката. Вчера в Перник той отвори втори офис на партията си „България без цензура”, обграден от политически номади.

„Няма да кажа колко струват офисите, наемът, ремонтите. Може, но в понеделник, не сега”, отсече местната лидерка на „България без цензура” Катя Иванова.

След кратко представление Бареков нахакано поде стария рефрен: „Пламен Орешарски е лъжец, излъга за парите за Дивотино, обеща 2 млн. лева, а даде само 250 000. БСП краде пари от хората, всички десни правителството отидоха за пари.” Парите трябвало да минават през кметицата Росица Янакиева, която да ги открадне, но като минала от АБВ, нямало кой да ги открадне и затова не били отпуснати.

Офисът се намира в бившата централа на ГЕРБ в града и бе осветен от отец Бойко от храма „Св. Иван Рилски“. Бареков поздрави местните лидери Катя Иванова, доскорошния член на ГЕРБ и кмет на кв. „Изток“ Иво Иванов, д-р Георги Драганов, бившия народен представител Димитър Колев. На откриването на офиса присъстваха и коалиционните партньори от ЗНС Хранимир Генчев и от ВМРО Кирил Караманчев. С Бареков пристигна и народният представител Румен Йончев.

Според Бареков парите трябвало да отидат директно при хората от най-пострадалото село от земетресението през май 2012 година. Той беше категоричен, че партията му ще получи най-високи резултати от всички в Пловдив, Перник, Варна – работническите градове.

„Нашите избори ние ще си ги вземем. ББЦ ще е големият победител в тези избори“, заяви Бареков и добави, че по места БСП и ГЕРБ играят срещу ББЦ. Тези две партии били с крадливи лидери, а европейските фондове ще ни бъдат спрени заради последните три правителства – на тройната коалиция, на ГЕРБ и настоящото.

Бареков коментира присъдата на Филип Златанов, като я определи като справедлива. „Филип Тефтерчето да каже кои са поръчителите, кои са И.Ф., Б.Б. Ц.Ц.. Ако мълчи, значи или е получил пари, или се страхува за живота си и на близките си“, отсече лидерът на ББЦ.

След срещата с журналисти Бареков отпътува за Кюстендил.

Обръщението към скупчилите се около него беше повече от самонадеяно и грандоманско, коментираха перничани, случайно минаващи от там.

„Учудени сме, че след думите му и след вечното „аз съм следващият премиер” се чуха одобрителни аплодисменти. Скромността краси човека, да бе, да, но не и в България. Не дай Боже длъжността да му е вързана в кърпа”, кръстиха се перничани.

„Бареков е заобиколен от хора с болни амбиции, гравитиращи към мутренски групировки, изпълнени с желание за власт и пари. Затова и партията му е със симптоми на плашещо плачевна диагноза, но докато има пари Бареков, ще има и хора. Щом ги свърши, а няма да се забави, ще се пръсне като сапунен мехур”, категорични бяха перничани.
Снимката: Иво Иванов, Катя Иванова, Николай Бареков, Румен Йончев, Хранимир Генчев

Spread the love

5 коментара за: Николай Бареков хвърля луди пари за офиси, в Перник отвори два

 1. Тази статия е обикновена форумна бълвоч на няко скапан платен гербер,който е главен редактор на тъпия ви сайт!

  Pipiripi
  2014/април/05 at 0:12 AM

 2. Какво само му правите сметка на парите на Бареков – човека идва от частния бизнес, не е бил държавен служител, значи не е имал откъде да краде. Що не питахте едно време откъде главния сектерар и после кмет на София, откъде са му парите, като и той не се спираше да обикаля със служебната си кола, за да си прави партията?

  Стефан
  2014/април/04 at 20:41 PM

 3. Е, и? От държавата ли ги е откраднал тия пари, що ли?

  Лили
  2014/април/04 at 20:41 PM

 4. Всеки уважаван политик трябва да има прилични офиси и това е повече от естествено.

  Вика
  2014/април/04 at 20:40 PM

 5. Ми няма в кварталната кръчма да събира хората си!

  Алек
  2014/април/04 at 20:39 PM