Почина в болницата 68-годишният Радослав, получил инсулт при 19-годишна проститутка на разклона за Бараково

Filed under: Благоевград,Дупница |

lineika_168-г. Радослав А. от с. Бараково, открит с инсулт от трите жрици на любовта на Е-79, почина вчера в благоевградската болница. В сряда възрастният мъж е открит в безпомощно състояние от една от трите проститутки, обслужващи клиенти на разклона за село Бараково, на 5 км след Благоевград в посока Дупница.

Инцидентът е станал на територията на ОД на МВР-Кюстендил.

Радослав взел пенсията и се метнал на колелото в посока главен път Е-79, за да се позабавлява за малко с магистралките. Отсечката на шосето около Благоевград е като уличен бордей – проститутки са окупирали всяка отбивка и безсрамно рекламират услугите си, развявайки голи задници. Пенсионерът избрал сочна 19-годишна палавница за любовния спаринг и двамата се отправили към крайпътните храсти. Докато девойката си заработвала устно двайсетачката, на дядото му прилошало и се сринал на земята. Изплашената мургавелка веднага подала сигнал на спешния номер 112. Зовът за помощ е регистриран в 14,40 часа в сряда. На разклона за Бараково пристигнал екип от Спешния център в Благоевград. Мъжът е транспортиран до МБАЛ – Благоевград и настанен с тежък хеморагичен инсулт в отделението по неврология.

Три жрици на любовта са отведени за разпит по образуваното досъдебно производство. Те отрекли дядото да им е бил клиент, просто обяснили, че едната от тях отишла да се облекчи в храстите на 100 м от разклона в посока сметището на Бараково. Там видяла стенещия мъж, след което трите отишли да го видят, тогава се обадили на 112.

На същия разклон преди две години 17-годишен младеж издъхна при секс с проститутка. На 17 януари 2012 г. трима приятели от с. Долно Осеново се прибирали от София, когато на разклона за с. Бараково се отбили при крайпътните жрици на любовта, за да разпуснат. След осъществяване на полов контакт обаче 17-годишният Александър в резултат на голямата емоция получи инфаркт и почина, преди да дойде линейката.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Spread the love