Дупнишкият наркобос Коко Клисарски праши из улиците с бял джип „Мицубиши Паджеро” с мярка за неотклонение „домашен арест”: Вадя си документи за ТЕЛК

Filed under: Дупница,Кюстендил,Сапарева баня |

Digimax A50 / KENOX Q2Нароченият за наркобос №1 на Дупница – Николай Клисарски – Коко праши из дупнишките улици с бял джип „Мицубиши Паджеро” със софийска регистрация. Вчера той беше засечен на улица „Николаевска”. Джипът му изглежда служебен, на двете предни врати са изрисувани елени и има надпис „Хижа „Ловна”. Всички дупничани смятат, че Коко Клисарски е с мярка за неотклонение „домашен арест” и така е от месец февруари. Преди това той беше 15 месеца в предварителния арест на бобовдолския затвор, след като във вилата му в село Самораново беше открита лаборатория за производство на наркотични вещества. Дали мярката за неотклонение е променена тези дни, от прокуратурата не можаха да уточнят вчера. Ако Клисарски нарушава мярката, го грози по-тежко наказание – задържане под стража, коментираха очевидци юристи.

„Подготвям документи за ТЕЛК, не се чувствам добре, тръгнал съм на лекар. В затвора ми обраха здравето”, сподели Клисарски пред репортер на вестник „Вяра”.

Известно е, че преди да влезе в затвора, Коко Клисарски стопанисва под наем хижа „Ловна”. От няколко месеца хижата има и джип. Най-вероятно той е собственост на Българския туристически съюз.

Коко Клисарски е гостоприемен хижар, приготвя ястия, които много се услаждат на туристите. Той е наследил дарбата от майка си, която е превъзходен кулинар. В момента Клисарски живее в дома на родителите си на улица „Св.св. Кирил и Методий”, баща му Евлоги е бивш шеф на полицията. Клисарски не се признава за виновен, той отрича да е продавал и произвеждал дрога. Коко Клисарски твърди, че бившият шеф на РПУ-Дупница, Борислав Динев е направил услуга на човек на по-високо ниво, като са му скроили капан, но не разкри името му.

Снимката: Николай Клисарски си стана изкупителна жертва на мутри и виши ченгета, дано се отърве, коментират дупничани.

Spread the love