Кметът Чимев обяви вицепрезидента и изпълнителния директор на „Актавис” Питър Бергуист и Илия Пашов за почетни президенти на ФК „Марек”

Filed under: Дупница |

Елизабет Хялтадотир стана „почетна фея на клуба”, вицепрезидентът на “Продукти без лекарско предписание” Сами Ойнас стана фен №1

OLYMPUS DIGITAL CAMERAРъководството на „Актавис” влезе в управата на ФК „Марек”. Вицепрезидентът на фармацевтичния гигант Питър Бергуист и изпълнителният директор Илия Пашов станаха почетни президенти на дупнишкия тим.

Те бяха удостоени с постовете вчера по време на гостуването си в община Дупница, където се срещнаха с кмета инж. Методи Чимев.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAЗванието „почетна фея на клуба” получи Елизабет Хялтадотир, директор „Корпоративни комуникации Европа и останалия свят”. Изпълнителният директор на „Марек“ Иво Паргов пък ги изненада с футболни екипи на „Марек“ с техните имена. Другият голям шеф бе вицепрезидентът на “Продукти без лекарско предписание” Сами Ойнас, който призна, че вече става фен номер 1 на „Марек“. „За Дупница вашата компания е емблематична от много години. Причината е, че тя създава работни места на стотици наши съграждани. Неслучайно на изхода и входа на града ни има табели „Дупница – град на фармацията“. За нас е чест да бъдем партньори с вашата компания и искрено се надявам, че това ще продължи и в бъдеще, тъй като от лятото ще сме вече сред най-добрите в България“, заяви Чимев. „Искам да благодаря от името на всички играчи от мъжкия отбор и подрастващите за това, което правите за отбора. Вярваме, че ще продължите да бъдете част от нас“, обърна се към тях Паргов, след което закичи с шалчета на отбора всички присъстващи. След приключване на официалната част срещата бе закрита, за да продължат обсъждането на бъдещето на клуба.

Снимките:

Питър Бергуист и изпълнителният директор Илия Пашов станаха почетни президенти на дупнишкия тим. Те бяха удостоени с постовете вчера по време на гостуването си в община Дупница, където се срещнаха с кмета инж. Методи Чимев. Иво Паргов пък ги изненада с футболни екипи на „Марек“ с техните имена.

Spread the love