В Шампионската лига по футбол на малки вратички: „Строителите” от Дупница разбиха елитния отбор на Благоевград „Сборная” – за 3 минути им вкараха 2 гола, капитанът Джефри бе точен от воле, Георги Градевски мачкаше като валяк

Filed under: Общество,Спорт |

Ще раздадем по стек бира на всеки едни участник в новото първенство в Дупница, издаде Емилия Йотова

94-12-01 copyФутболният отбор №1 на малки вратички в Дупница „Колор” победи с 2:1 силния си съпрепник от Благоевград „Сборная” във втория кръг на Шампионската лига на Блъгария.

94-12-81 _n copy„Колор” направи поредния невероятен мач. Това ме изпълва още повече с надежди и за реванша, и за по-нататъшното представяне на „строителите” от Дупница в шампионска лига. Те нямаха резервен състав, а напротив – с малко много добри смени подържаха страхотно темпо през цялата среща. Непрекъснато бяха пред вратата на противника, коийто беше тотално объркан и смазан от прекрасната игра на „строителите”. Всеки в Югозапада знае каква е класата на отбора от Благоевград, които са заедно още от 2007-2008 г. и са вечните шампиони”, коментира представителката на асоциацията по фтбол на малки вратички за Дупница – Емилия Йотова. По време на мача от отбора на дупничани се открои Георги Градевски, който се прояви като абсолютен господар в защитата на „Колор”.

Той с лекота обра всички високи топки, блокираше нападателите и мачкаше като валяк, ако тръгнеше напред в атака. Перфектно покриваше капитана си Стефан Александров – Джефри, когато той беше в атака. Капитанът отново се показа на висота и отново вкара гол.

В средата на терене вършееше Николай Цветков, заедно с Драго, а отпред Топалов не спираше да финтовира и напълно объркваше защитата на гостите.

Второто полувреме започна отново като първото. „Колор” мачкаше „Сборная”, а Иван Раков излезе на сцената и след негово пробив, резултатът стана 1:0, а 3 минути по-късно след воле капитанът Джефри напрви 2:0. Последваха пропуски на Топалов, Занев, Драго, Раков. При поредното статично положение пред вратата на „Колор” от ъглов удар последва един удар и резултата стана 2:1.

„Мачът завърши при този резултат, но с тази игра „Колор” има светло бъдеще. Наистина дано и късметът е с тях. Очакваме с интерес реванша, който ще бъде на 17 май в Благоевград. Освен това искам да подсетя всеки, които има желание, да се запише в АНЛД, като срокът е до 26 арил. Първенството по футбол на малки вратички започва на 3 май. Изненадата ще бъде от страна на спонсора, който обеща да дадат по един стек бира на всеки участник в лигата. Освен това Дупница ще има от 2 до 3 квоти за футболен турнир, който ще бъде на 17-18 май в Благоевград”, допълни Йотова.

Spread the love