Психиатърката от Дупница д-р Илка Иванова: Метален прът не виси от терасата на апартамента, за който отговарям, защото няма простори, ще изпратя майстори, децата на починалите собственици от 15 г. живеят в Америка

Filed under: Искам думата,Общество |

94-09-82- d-r ILKA IVANOVA copy

Психиатърката от Дупница д-р Илка Иванова каза, че от терасата на апартамента, за който отговаря в блок №59 на улица „Николаевска”, няма метален прът, който да виси от перваза, защото там няма простор. Освен това допълни, че няма нищо общо с падналата мазилка по повод публикацията „Парче от мазилка едва не уби пешеходец в центъра на Дпница, метални пръти висят смъртоносно от перваза на жилище, чийто ключ държи д-р Илка Иванова”. Лекарката обясни, че държи ключ от апартамента на Мария и Дамян Мишеви, които от дълги години са покойници, а децата им от 15 г. живеят в Америка. Нейното задължение е единствено да плаща сумите, които иска домоуправителят за поддръжка на блока, иначе водата и другите услуги за апартамента са изключени. Ето какво каза д-р Илка Иванова:

„След като Мишеви починаха, почистих целия апартамент и махнах простори и всякакви подобни неща от терасите. При всички случаи днес ще извикам майстори, които да огледат и да видят какво може да се направи. Падналата мазилка е от 3-тия етаж, а аз дори не зная кой живее в този блок, срещам се само с домоуправителя, за да давам пари за поддържка на общите части. Друг въпрос е необходимостта от саниране на блока, но аз нямам нищо общо с това, защото не живея там, просто плащам това, което поиска домоуправителят. Държа ключовете на още поне 15 мои приятели, които живеят в чужбина”.

Снимката: д-р Илка Иванова

 

 

Spread the love