Шукри Дервиш продава за 300 бона склада на петричките родственици на ексзам.-кмета на Благоевград Кирил Пецев – Илия и Емилия

Filed under: Благоевград,Петрич |

16-01-shukri dervish.jpegСемейство Илия и Емилия Пецеви, родственици на ексзам.-кмета на Благоевград Кирил Пецев по времето на Причкапов, се разделят с недвижим имот в Петрич. От вчера той е на тезгяха за продан, обявен от частния съдебен изпълнител Шукри Дервиш. Поземленият имот, в който се намира складовото помещение на Пецеви, е обявено на публична продан. Първоначалната цена, от която стартира наддаването, е закована на 300 675 лв. Върху имота има вписана договорна ипотека в полза на банка ДСК. Възбраната е от 12.10.2009 г., но има и друга възбрана, наложена след изпълнително дело от 20.10.2013 година. Назначеният пазач за оглед на имота е братовчед по бащина линия на бившия зам.-кмет по културата Кирил Пецев.

Имотът на Пецеви се намира в Петрич на ул. ”Места”, като сградата е със застроена площ от 273 кв.м. Предназначението й е за склад по преходен план.

Двама фалирали бизнесмени живеят в кв. „Изток” на горен етаж в панелен блок, съгласно скицата на квартала. Шукри Дервиш продава чрез публичен търг и едноетажна масивна  сграда, склад на фирма „Явор” АД. Застроената му площ е 294 кв.м. Сградата е построена през 1983 година. Тя обаче с годините е претърпяла подобрения, като са направени допълнителни помещения. Такъв е металният навес, собственост отново на Илия Симеонов Пецев, съгласно нотариален акт за покупко-продажба на недвижим ивот.

 

Снимка:  Шукри Дервиш

Spread the love