Над 50 гости се веселиха на празника на популярен благоевградчанин в механа „Извора”: С надпис на тортата „Не мога да спра годините, но и те не могат да ме спрат” адвокат Александър Мановски отпразнува 54-тия си рожден ден

Filed under: Оживление |

Гласовитият юрист изпя вечните хитове „Лудо младо сън засънило” и „Драгиева чешма”, но обра овациите най-вече с „Адвокате, адвокате”

96-24-81 314С пищно тържество един от най-известните благоевградски адвокати Александър Мановски отпразнува 54-тия си рожден ден в механа „Извора”. Да уважат празника му, дойдоха над 50 души – близки, роднини и приятели. Като истински домакин, през цялата вечер адвокат Мановски стриктно следеше на гостите нищо да не липсва, а богато отрупаните маси с деликатеси и маркови питиета да не остават празни.

96-24-81 0338Безброй подаръци получи Александър Мановски за празника си, но най-атрактивен бе подаръкът от двете му деца – Александър и Полина, които му поднесоха огромна тората с надпис „Не мога да спра годините, но и те не могат да ме спрат”. Напук на годините и като потвърждение на изписаното на тортата, адвокат Мановски през цялата вечер не спря да танцува и да се забавлява. Верен на себе си, той грабна дори и микрофона, за да попее. В репертоара му влязоха „Лудо младо сън засънило”, „ Милка е болна легнала” и „Драгиева чешма”. Най-голям фурор обаче предизвика изпълнението му на „Адвокате, адвокате”.

96-24-81 тортата от децата му се превърна в най - голяма атракция на вечерта„Нека да е ясно кой е адвокатът тук тази вечер и защо е събрал толкова много хора на едно място”, каза Александър Мановски, преди да запее. „Тази вечер няма да пледирам невинен пред вас, защото за първи път в живота си съм виновен, все пак съм рожденник и като такъв съм главно обвинен за купона тази вечер”, шеговито подметна той. Освен че бе в центъра на купона през цялата вечер, Александър Мановски успя да предизвика и ревноста на всички мъже – гости в заведението, тъй като присъстващите дами не спряха да ухажват очарователния адвокат и се надпреварваха да се снимат с него. Празникът продължи до ранни зори на следващия ден и завърши с много песни, танци и веселие.

Снимките:

1 Тортата бе поднесена лично от сина му Александър и дъщерята Полина.

2 През цялата вечер дамите се надпреварваха да танцуват и да се снимат с адвокат Мановски.

 

Spread the love