Кметът Атанас Камбитов отпразнува 47-ия си рожден ден, общинарите му подариха колаж, пожелаха му да управлява още 20 г. Благоевград

Filed under: Актуално от днес,Благоевград |

97-03-81-Атанас Камбитов copyОтрупан с подаръци от своите служители, кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов отпразнува вчера 47-ия си рожден ден. Телефонът му не спря да звъни още от най-ранни зори, като най-честите пожелания бяха за здраве, щастие, късмет и да кметува още 20 години. Освен от своите близки, приятели и роднини Атанас Камбитов бе поздравен и от свои колеги – кметски и областни управници от страната и чужбина. От партийната централа на ГЕРБ също не го пропуснаха.

Поздравления към градоначалника поднесоха и зам.-кметът Валери Смиленов, главният секретар на общината София Янчева, шефове и служители на различни отдели в общинската администрация. Д-р Атанас Камбитов не остана длъжен на своите колеги и ги почерпи щедро с бонбони, сладки и мезета. От своя страна пък те го изненадаха с фотоколаж, който показва звездни мигове от неговия кметски мандат и срещи с интересни събеседници, минали през кабинета му.

„Много съм щастлив и развълнуван”, каза д-р Атанас Камбитов пред в. „Вяра”.

„Дай, Боже, още дълги години да празнувам по този начин, все с добри хора и верни приятели, защото най-важното нещо за човека не са работата и парите, а щастливите мигове с обичаните хора, така се чувствам и аз днес – щастлив и обичан”, развълнувано допълни той. „Да сме живи и здрави, това е най-важното, това си пожелах и днес на мен, всичко друго се оправя”, каза Атанас Камбитов.

Екипът на вестник „Вяра” от сърце му желае много здраве, щастие и късмет.

 

Снимка : Кметът Атанас Камбитов с подаръка от своите колеги

 

Spread the love

2 коментара за: Кметът Атанас Камбитов отпразнува 47-ия си рожден ден, общинарите му подариха колаж, пожелаха му да управлява още 20 г. Благоевград

  1. На вниманието на потребителите-ГР.ПЕТРИЧ:Който пазарува агнешки дреболии от месарницата на Коцето Хаджимаргаритов/на ъгъла на светофарите с/у „Белла стил“и градинката на болница „Рокфелер“,да не се доверява,а да види какво са му сложили,защото на едни слагат само бял дроб,сърце,половин черен дроб и ядки за комплект,а на свои хора режат от др.комплекти само черен дроб,бъбреци,сплина/далак/.Не за първи път го правят това на потребители.Излиза така,че плащаш по 6.50 лв/кг за по-лошата част от комплекта…..Коцето за вземе мерки,че така излагат фирмата му,ако държи на авторитета си.Какво излиза и при „демокрацията“-21 век в държава от ЕС,същото си е както беше при социализма,Татовото време:на свои хора едно качество,на други друго-дискриминация,а си плащаш за това.Няма ли контрол,да ги накарат да излагат всичко на витрините,а не да крият комплектите в хладилната камера.

    Потребител
    2014/май/05 at 0:42 AM

  2. Честит рожден ден, кмете! Много здраве, щастие и късмет! Другото ще си го купиш!

    whcrs
    2014/май/01 at 8:39 AM