Шефът на „Мини Бобов дол” Красимир Чаврагански: Миньорите са достатъчно интелигентни да преценят за кого да гласуват, няма да позволя върху тях да се оказва политически натиск

Filed under: Искам думата |

Пропаганда не провеждам нито аз, нито екипът ми, единствените ми цели са подобряване условията на труд и по-високи заплати

103-09-81 TOVA krasimir chavraganski-DSCN9166 copyШефът на „Мини Бобов дол” Красимир Чаврагански заяви, че всеки има своята съвест и всеки в мината може да гласува за когото поиска, по повод сигнал, разпространен във фейсбук, че служители на мината и ТЕЦ „Бобов дол” са били заплашени с моментално уволнение, ако не гласуват за БСП. Ето какво заяви още Чаврагански: „Мината не е поле за политически изяви, единствената ми цел е повишаване на заплатите и подобряване на условията за труд на миньорите. Докато аз съм директор, няма да позволя да се упражнява политически натикст, за да се гласува в полза на която и да е политическа сила. Миньорите са достатъчно интелигентни хора, за да преценят сами кой евродепутат и коя политическа сила заслужава доверието им. Политическа пропаганда не провеждам нито аз, нито екипът ми”.

Digimax A50 / KENOX Q2Сигналът касаеше мината и ТЕЦ „Бобов дол”, в който шефове са Владимир Владимиров и Петър Петров.

102-01-83 PETQ PETROVAПрипомняме, телевизионерката Петя Петрова разпространи в социалната мрежа изявление. Ето какво гласи то: „Официално имаме разпореждане всички служители в ТЕЦ и „Мини Бобов дол” да гласуваме за БСП. 102-01--Petur PetrovВсеки един от нас трябва да даде точен списък на 3-ма човека още с техните точни адреси, които да гласуват също за БСП.

Заплахата е – уволнение на секундата. На всяка секция има отговорник, който ще следи изпълнението на гласуването от подадените лица. Държавата остава безучастна, полицията също, прокуратурата също. И после кажете, че България е в Европа”.

Припомняме, че при гостуването на БСП лидера Сергей Станишев в Кюстендил миналата седмица сред тълпата бе и новият председател на Общински съвет – Дупница, Владимир Владимиров, който от няколко години е зам.-председател на ЛИДЕР. Преди това той беше дългогодишен председател на Общинския съвет на БСП в Дупница. С протекциите на бившата депутатка от БСП Маргарита Панева, вече покойна, той стана зам.-шеф на ТЕЦ „Бобов дол”. 102-01-83 002Началник е инж. Петър Петров. После Владимиров веднага се сближи с купувача на ТЕЦ-а Христо Ковачки, скандално напусна БСП и се обяви за лидер на партията на Ковачки.

Лидия Теова изпрати уточнение на редакционния имейл на „Вяра”, в което тя твърди: не съм дала информация във фейсбук от свое име. Това е коментар на анонимно лице от статия на местен вестник, който аз копирах и споделих.

Снимките:
1 Красимир Чаврагански

2 Другият шеф на ТЕЦ „Бобов дол” инж. Владимир Владимиров бе забелязан сред присъстващите на митинг на БСП в Кюстендил

3 и 5 Петя Петрова разпространи сигнала в социалната мрежа

4 Инж. Петър Петров

Spread the love

6 коментара за: Шефът на „Мини Бобов дол” Красимир Чаврагански: Миньорите са достатъчно интелигентни да преценят за кого да гласуват, няма да позволя върху тях да се оказва политически натиск

 1. Браво Лиде, това е да го можеш, хем този тъп овчар ти плаща луди пари, да публикуваш глупостите му, хем го правиш на две стотинки, този път го закопа, а и той горкият усет си няма, ни за работа, ни кога да спре, да се излага в медиите, за резил стана. Ха, Ха, Ха но така е, хората са казали дай на простака власт, па му чини сайр! А на този излагацията предсти, тепърва е интересното!

  гласа на миньоро
  2014/май/13 at 18:44 PM

 2. Каква визия очаквате от един овчар, така може, така се облича и държи, с това опровержение лъсна цялата истина, този път браво Лиде, това е самата истина! А на лажливото овчарче лошо му се пише, неграмотник!!! Миньора не е глупав, този път ще си получат заслуженото, омръзнани от лъжи!

  123
  2014/май/13 at 16:40 PM

 3. Овчар, за едно си прав, всеки има съвест, но твоята къде е, безобразен лъжец, как не те е срам, не забравяй едно всичко се връща.

  1
  2014/май/13 at 14:37 PM

 4. По повод статията във в-к“Вяра“:Чаврагански ти си долен лъжеш!Лично ти отнесе списъците с имената на миньорите и техните близки, които ще гласуват за БСП в офиса и получи похвали за добре свършена работа.Как гледаш хората в очите незнам, ти си безочлив и нагъл.За увеличение на твоята заплата работиш най-вероятно, не и за тази на миньорите.Докога ще се редят на опашки пред м-н Европа за парче салам и кашкавал?!

  началници
  2014/май/13 at 12:55 PM

 5. Ей, бесрамен лъжец, как не те е срам така нагло и безскруполно да лъжеш, я си признай как ни събираш на оперативки и блееш като овца колко гласа искаш, трепериш от страх, дали и как ще гласуваме, ама тоя път ще се ухапеш ЛУДИТЕ СВЪРШИХА, не очаквай и един глас от нас! Що се отнася до заплатите, вдигна си само твоята това ни е ясно, а за производство изобщоне говори, че така се излагаш …… . овчар.

  гласа на миньоро
  2014/май/13 at 12:11 PM

 6. Тоя горе на снимката, който прилича на друго а не на управител в негов стил най безогледно лъже.Нас насила ни караха да се подписваме, че ще гласуваме за БСП.Питаме, с колко въпросният господин ни повиши заплатите и с какво ни подобри условията на труд?Изобщо знае ли какво говори?

  група работници
  2014/май/13 at 8:56 AM