Изобретател, който подкара „Шкода” с вода, изобличи лицемерието като начин на политика: Чавдар Каменаров: Социалните капиталисти най-безочливо ограбват бедните хорица и трупат тлъсти комисиони, докато Станишев се преструва на загрижен за бъдещето на българите

Filed under: Искам думата |

Комунисти, не се чудете за катастрофалната загуба на тези избори, това е началото на вашия пълен крах, твърди инженерът

116-09-01 kamenarИзвестният с изобретенията си и с това, че подкара семейната „Шкода” с вода вместо с бензин, инж. Чавдар Каменаров сподели с приятелите си във фейсбук разсъждения за лицемерието като начин на политика. Той подложи на анализ лидера на БСП Сергей Станишев, припомняйки негови изказвания. И обясни на социалистите защо загубиха изборите. Ето какво пише инж. Каменаров.  

Припомням изказване на Сергей Станишев: „Няма да забравя разговорите ми с пенсионери, които едва свързват двата края. Няма да забравя разговорите ми с млади хора, които сега завършват, не могат да си намерят работа, разговорите ми с хора с увреждания…“

116-09-01-4 0И така, ако наистина толкова се е загрижил, все някой трябва да го попита:
1. Тогава какво правят многобройните „социални“ капиталисти в ЕНЕРГЕТИКАТА, които купуват ток от НЕК и същия ток го препродават на ЕРП-та, като за „услугата“ получават тлъсти комисиони?

116-09-01-32. Защо същите тези „социални“ капиталисти нищо не произвеждат, а са вложили подарените им от Партията кърмилница милионите, взети от държавата и дадени им чрез банките, с така наречените необезпечени кредити, във всичко друго, но не и за производство? А именно в банки, застрахователни и презастрахователни институции, хотели и какво ли не още, само не и в производство?

3. Защо три пъти БКП поднесе на тепсия цялата държава България като подарък на СССР?

4. Защо сегашното БКП, така нареченото БСП, подари на Русия българска територия, и то безвъзмездно, за „Южен поток” и част от българския шелф, за който е знайно, че има огромни залежи на газ и петрол?

5. Защо БСП непрекъснато блокира, шантажира и саботира всяка алтернатива на „Южен поток” и се стреми да изтъква, че България няма друга алтернатива, а те са поне 4-5 на брой?

Има и много, много други въпроси, които по никакъв начин не кореспондират със „ЗАГРИЖЕНОСТТА“ както на Сергей Станишев, така и на цялото ръководство на БСП към бедните българи, които се чудят как да оцелеят. В същото време чрез своите партийни активисти така наречените „социални“ капиталисти продължават по най-безогледен начин да ограбват същите тези бедни хорица, за които комунистите така истерично реват от загриженост.

Така че, другари комунисти, не се чудете за катастрофалната загуба на тези избори. Това е началото на вашия пълен крах. Това е крах на лъжата, на измамата.

 

Снимките

1 Инж. Чавдар Каменаров

2 Областният управител на Кюстендил Иван Каракашки и зам.-шефката на парламента Мая Манолова опитаха да обяснят изборната загуба с това, че са допуснали сериозни грешки и в кампанията, и в работата.

3 Чавдар Каменаров пита защо БСП непрекъснато блокира, шантажира и саботира всяка алтернатива на „Южен поток”.

 

Spread the love