Кюстендилката Йоана Митрева, сестра на инструкторка №1 по аеробика, каза „да” на футболиста Тони Дончев

Filed under: Кюстендил |

119-01-02  svatba4 copyКюстендилката Йоана, сестра на известната инструкторка по аеробика Ралица Митрева, се врече във вечна вярност на избраника си Тони Дончев след няколкогодишна връзка. Гражданският ритуал се състоя в Обреден дом – Кюстендил. Красивата булка завършва философия в ЮЗУ – Благоевград, предстои й да вземе бакалавърска степен.

119-01-02  svatba3 copyСъпругът й Тони е бивш възпитаник на юношите от футболния „Левски”. Трите шаферки – Ралица, Зорница и Милена, избраха за роклите си кралския цвят лилаво.

Умишлено Ралица не се подреди сред госпожиците, за да получи букета от Йоана, тъй като все още не мисли за женитба, въпреки че си има сериозен приятел. Поверието е, че момичето, грабнало булчинските цветя, е следващото, което ще премине под венчилото. Жартиера на Йоана получи Адриан Игов, приятел на младоженеца.

119-01-02 svatba1 copyБулката избра роклята си от Петрич, а за грима се довери на сестра си Ралица. Тя има опит в тази насока, тъй като в студентските си години е била фотомодел в столицата. Завършила е УНСС. “Гледах как ме правят и се научих и аз. Може би нямаше да е лошо да изкарам и един такъв курс”, коментира кюстендилката.

Пищното тържество с много гости продължи до малките часове на деня в спа комплекса на Кюстендил.

Ралица Митрева само преди месец като представител на кюстендилския спортен клуб “Тонус” стана №1 в страната на националния “Аеробик фест”. Тя издържа най-дълго време и най-точно и прецизно изпълни упражненията. Сестра й Йоана също е фен на аеробиката.

Снимките:
1 Снимка за семейния албум

2  Йоана и Тони с кумовете си семейство Кузумски

3 Булката Йона позира с шаферките, до нея вдясно в лилавата рокля е сестра й Ралица.

Spread the love