Десетки гости викаха „горчиво” на две сватби в Югозапада: Компютърната специалистка на „Марешки” Сузана пристана на бизнесмена Юлиян Стоименов в Дупница

Filed under: Благоевград,Дупница |

Капитанът на „Лудогорец” Светослав Дяков и любимата му Марияна сключиха черковен брак, „орлета” от Разград и Благоевград вдигаха наздравици за младоженците

120-01-81-P1150906 copyКомпютърната специалистка от аптека „Марешки” Сузана се врече във вечна вярност на строителния предприемач Юлиян Стоименов на весела сватба в Дупница. В същото време на церемония в Благоевград футболната звезда, националът и капитан на шампионите от „Лудогорец” Светослав Дяков каза „да” на любимата си Марияна. 120-01-01 ДЯКОВДвамата сключиха църковен брак в катедралния храм „Въведение Богородично“ в Благоевград пред погледа на близки и приятели. Специално за сватбата в Благоевград пристигна и наставникът на „орлите” от Разград Стойчо Стоев. Съотборниците от „Лудогорец” също не пропуснаха да поздравят младото семейство. Наздравици за младоженците вдигаха и съотборници на Дяков от родния му клуб „Пирин”.120-01-81-P1150894 copy Светослав и Марияна вече имат подписан граждански брак, а от любовта им се роди и син Виктор.

120-01-81-P1150909 copyДупнишката двойка пък бе венчана в катедралния храм „Св. Георги Победоносец” от отец Георги Паликарски. Той пожела много деца на младото семейство. 120-01-81-P1150908 copyКумове на младата двойка станаха техните приятели семейство Емили и Владимир Герчеви. Красивата булка Сузана грееше в бутикова рокля от Асеновград, специално ушита за нейния сватбен ден. Семейството спази стария български обичай, като първо подписа в гражданското и едва след това се врече пред Бога. Приятели, сватове и роднини се радваха от сърце на най-щастливия ден на младите влюбени.

120-01-81-P1150900 copyПреди няколко години Юлиян се захванал със строителен бизнес с намерението да успее тук или замине за Америка. Срещата му със Сузана, в която вижда голямата любов, е знакова за бизнеса му, защото вдъхновен и окрилен от любов, Юлиян преуспява в начинанието си.

Развълнувани, кумът Владимир и кумата Емили споделиха: „Радваме се, че се обичат и че са щастливи и успяват тук, в България. За нас Юлиян и Сузана са една сбъдната американска мечта в България. Младите хора трябва да преуспяват тук, в България, да се женят и да създават деца и щастието им да радва техните близки”.

120-01-81-P1150905 copyСватбеното тържество и вечеря за гостите се състоя в ресторант „Рилена”. Много букети с цветя и подаръци за сватбения си ден получиха младоженците. Сватбено пътешествие изненада очаква младата двойка.

Снимките:
1, 3,4,5,6 и 7 Мигове от сватбата на Сузана и Юлиян в Дупница

2 Капитанът на „Лудогорец” Светослав Дяков и любимата му Марияна

Spread the love