Еротични реликви от „Влизай, без да чукаш” разкикотиха дупнишките актьори Георги Бояджиев и Виктория Янева, Ивайло Калоянчев раздава аплодисменти от първия ред

Filed under: Дупница |

121-05-82  Picture 5056Дупнишките актьори Георги Бояджиев и Виктория Янева, която бе довела на театър съпруга си Николай, се смяха от сърце на закачливите реплики в пиесата „Влизай, без да чукаш”.  

121-05-82  Picture 5061От първия ред аплодисменти раздаваше и синът на големия Георги Калоянчев – актьорът Ивайло Калоянчев. Спектакълът доведе на дупнишка сцена Веселин Цанев, Таня Кожухарова и сексапилната съпруга на Андрей Слабаков – Ернестина Шинова.

Действието се развива в малка стая в покрайнините на София, в която живее наемен убиец. „Жените си остават една загадка, особено собствените. С чуждите някак си се оправяме”, тези думи на наемния убиец (в ролята Веселин Цанев) към влюбеното момиче – Таня Кожухарова, развеселиха Георги Бояджиев.

Репликата „Хайде, събличай се, аз ще се обърна, да не гледам” и отговорът ”Ама ти може и от шумоленето на дрехите да се възбудиш и после…” разсмяха актрисата Виктория Янева и Лора Василева от младежката структура на ГЕРБ. Автори на постановката са Андрей Калудов и Андрей Филипов. Художник Галина Абаджимаринова.

 

Spread the love