Киро Извънземното от Ключ припомня своите пророчества и прави нови: ГЕРБ печелят предсрочните избори, възможно е да управляват с ДПС, Бойко да внимава през септември, Мая Манолова става президент

Налудничавото му предсказание през януари, че Станишев ще бутне Орешарски, стана факт. На ход е следващото: Цветанов излиза чист от делата срещу него

133-05-81-Kiril Qkimov-kontaktior s NLOПророкът от петричкото село Ключ Кирил Якимов-Извънземното прогнозира отново изборен резултат, които ще изведе на първо място ГЕРБ при предсрочни парламентарни избори. Извънземното каза и точната дата. Това ще е през месец септемри – на 18-и или два дни по-късно на 20-и. Киро позна с голяма доза точност и някои неща, които не бяха въобще за вярване. 133-05-81-5_plamen_oresharskiПред камерата на в. ”Вяра” в началото на годината той прогнозира, че правителството на Пламен Орешарски ще падне и не под натиска на протестиращите, а защото ще му бъде поискана оставката от лидера на БСП Сергей Станишев. 133-05-81-142Тогава пророчеството му прозвуча налудничево, но при целия натиск срещу Орешарски и всевъзможните заклинания съдбата на кабинета му беше решена именно от изявлението на Станишев.

133-05-81-delyan_peevskiКиро Извънземното предупреди тогава политиците да внимават. Посочи, че до средата на месец май ще има опит за убийство на политик. Той не конкретизира за кого става въпрос, но посочи, че е много известен, бизнесмен е и че ще стане депутат в Европа. Наскоро се чу, че подобен опит за убийство е бил плануван за Делян Пеевски, който се отказа от депутатското си място в Европейския парламент за сметка на министъра на екологията. Извънземното предупреди и лидера на ГЕРБ Бойко Борисов да внимава през септември, когато ще са предсрочните парламентарни избори. Якимов даде и точната прогноза за изхода на делата, които води в момента ексвътрешният Цветан Цветанов.120-17-01--manolova Според него Цветанов ще излезе чист – тоест няма да бъде осъден. Извънземното уточни, че лидер на ДПС си остава Ахмен Доган, който за него е един добър човек въпреки обратното мнение, което се е наложило в обществото. Дори направи шокиращата прогноза, че е възможно коалиране на ГЕРБ с ДПС.

123-18-01-Borisov-ot-NSЯкимов си остава фен на Мая Манолова. За него тя си остава бъдещият президент. Той прогнозира и сватбата й с мъжа на сърцето й – военния министър, през месец май. И доколкото са верни слуховете, такава е имало и на нея са присъствали ограничен кръг хора.

Снимките:

1 Кирил Якимов

2 Пламен Орешарски

3 Цветан Цветанов,

4 Делян Пеевски

5 Мая Манолова

6 Бойко Борисов

Spread the love