15-годишна девственица в нощта след годежа се озова в АГ отделение в Дупница, тъстът Цветан Таков: Зет ми е много надарен, иначе проблем няма, вдигаме сватба

Filed under: Дупница |

Годежарите: В Гиздова махала има повече любов, отколкото в Лас Вегас

133-01-81-роми 004 copyВ къщата на семейство Зоя и Цветан Такова вчера имаше годеж. Информацията в благоевградски ежедневник за брутално изнасилване се оказа брутална измишльотина. Семействата на двамата влюбени – 15-годишната Дани и 19-годишния Иван, се събраха, за да уточнят дата и списъка на гостите. Булката ще има над 10 шафери, десет са братчетата и сестричетата й. Те вече си избират рокли и костюми.

133-01-81-роми 006 copyДолна лъжа е, че дъщеря ми е изнасилена. Дъщеря ми е сгодена, тя живее при сватовете. Дъщеря ми се ожени, а някаква подла медия написа, че е изнасилена. Опитаха се да ни опозорят. Дъщеря ми е в болница не от лошо, тя беше девствена, ние държим на морала, а зет ми просто е по-надарен. Той е голям симпатяга, силен мъж. Няма никакъв проблем. Сватовете ни са изключително добри хора, случихме с тях. Щом се възстанови дъщеря ми, се събираме отново и решаваме кога ще бъде датата на сватбата, както подобава, заяви бащата на булката Цветан Таков, който е на 43 години и е безработен.

Сватбата ще бъде красота, защото любовта съществува и тя спохожда най-вече по-бедни хора като нас. В Гиздова махала има повече любов, отколкото в Лас Вегас, категорични бяха гостите на тъста Цветан.

Булката е учила до пети клас.

133-01-81-роми 008 copyМладоженците се познават от доста време, най-малко от 3 години, каза таткото на булката, който вчера цял ден черпи махалата. Къщата му беше пълна с гости.

Ние в Гиздова махала се женим между 13 и 15 години. Нормално е и време й беше да се ожени. Аз съм се оженила на 14, имам 10 деца. Тя е четвъртото ми дете, разказа майката Зоя.

Дъщеря ми няма да работи. В Гиздова махала жените, които са булки, не работят. Така е при нас. Важното е зет ми да си намери работа, а той е кадърно момче. Неговите родители са изключително добри и заможни. Събрахме се с родителите на Иван – Надка и Рамбо, и решихме да вдигнем сватбата.

Дъщеря ни е добре, няма й нищо, просто трябва да си почине. Нищо лошо не се е случило. Иван дойде вкъщи и честно и почтено поиска ръката на дъщеря ни. Каза: Искам ръката на Дани

Ние го прегърнахме и казахме: Така да бъде, разбира се. Пет от децата ми вече са женени. Имам и внуци. Никога не съм работила, семейството се препитава от социални помощи. Живеем на месец с 300 лв. и не се оплакваме, добре ни е, имаме си храна, имаме си покрив, разказа Зоя.  За булката Дани се погрижи доктор Зантина и екипът на АГ отделението в общинската болница в Дупница.

Снимките:

1 Майката на булката Зоя с най-малките си деца.

2 Бащата Цветан обяснява, че зет му Иван е надарен.

3 Родителите на булката сред гостите си.

 

Spread the love

2 коментара за: 15-годишна девственица в нощта след годежа се озова в АГ отделение в Дупница, тъстът Цветан Таков: Зет ми е много надарен, иначе проблем няма, вдигаме сватба

  1. Ужас ,ужас ако така се продължава ще се стигне до етническа война.

    dfdsfs
    2014/юни/17 at 11:04 AM

  2. ОЛИГОФРЕНИ !!!!!!

    Ivan
    2014/юни/17 at 9:48 AM